Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 156; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Roheline 10 alustas tegevust 19.09.1997.a. Ühistu tegevuse eesmargiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja haldamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Ühistu eesmärgiks on ka elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine ühistu liikmete poolt, samuti elamu korrashoiu eest hoolitsemine, vajalike remonttööde teostamine ja ühistu liikmete poolt laekuvate maksete sihtotstarbeline kasutamine.

Korterelamu on valminud aastal 1957.

2013.a alustati korterelamu kompleksset renoveerimist energiatõhusamaks. Tööde rahastamiseks on lisaks Sihtasutuse Kredex toetusele võetud korterelamu renoveerimise laen Swedbank AS-st. Sõlmitud on laenu käendamise leping Sihtasutusega Kredex. Korterelamu renoveerimine lõpetati 2014.a sügisel. Tööde käigus sai maja uue kinnise küttesüsteemi koos uue soojussõlmega. Nüüd on igal radiaatoril regulaator ja mõõdik tarbitud soojuse mõõtmiseks. Soojussõlmes on soojuspump, mis kasutab tööde käigus ehitatud ventilatsioonisüsteemist tagastatud soojusenergiat lisaks soojusvaheti kaudu kaugküttest võetavale soojusele. Soojustati maja pööning. Soojustati maja fassaad ja sokkel ning vahetati välja puitaknad ning trepikodade uksed. Maja sai värske ja värvilise välisviimistluse.

Tehtud töödega on maja muudetud energiatõhusaks. Soojusenergia tarbimine majas on võrreldes renoveerimisele eelnenud ajaga ning samasuguste renoveerimata majadega võrreldes oluliselt vähenenud. Korterite sisekliima muutunud paremaks. Ventilatsioon tagab õhuvahetuse korterites. Elanikud saavad ise reguleerida soojust radiaatorites. Oma ventilatsiooniga majast kokku kogutud soojusega saab maja kütta ka sel ajal kui kaugküte ei tööta.

Juba 2017.a tellitud projekteerimistööde alusel viidi 2021.a läbi renoveerimistööd korterelamu veelgi energiatõhusamaks muutmiseks ja trepikodade remontimiseks. Eelnevalt viidi läbi riigihange "Korterelamu Roheline 10 tehnosüsteemide rekonstrueerimine" (viitenumber 236064).

Osaühing OTO EHITUS teostas 2021.a järgmised tööd: (cid:127) Külma vee torustiku vahetus koos kaugloetavate veemõõdikutega.

(cid:127) Kanalisatsiooni torustiku vahetus alates korteri püstiku ühendusest kuni viimase kanalisatsiooni kaevuni koos õueala taastamisega.

(cid:127) Sooja vee torustiku paigaldus koos vannituppa käteräti kuivatiga (siugtoru) koos kaugloetavate veemõõdikutega.

(cid:127) Trepikodade taastamine.

Teostatud tööde maksumus oli 76627 eurot.

Seoses elektrivõrguga liitumistingimuste saamise viibimisega jäid 2022.a teostamiseks järgmised tööd: (cid:127) Päikesepaneelide paigaldamine maja katusele.

(cid:127) Elektriaudit koos auditi käigus selgunud vajalike töödega.

2022.a teostatud tööde maksumus oli 71269 eurot.

Mikrotootjana elektrivõrguga liitumine maksis 962 eurot.

Esitatud taotlus rahuldati ja määrati toetus 50% 2020.a esitas juhatus Sihtasutusele KredEx taotluse toetuse saamiseks.

tööde maksumusest. 2021. ja 2022.a teostatud tööde rahastamise allikas on toetus ja laen Swedbank AS-st.

2023.a kavandatakse hoovis asuvate kuuride lammutamist ning hoovi korrastamiseks projekti tellimist.

Juhatuse esimehele on aruandeaastal kokku makstud juhatuse liikme tasu 833 eurot.

Korteriühistu liikmeteks on 18 korteri omanikku. KÜ juhib ja esindab juhatus. Juhatus on alates 2022.a novembrist kaheliikmeline, kuna kolmas juhatuse liige suri. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

Keskmine töötajate arv 2022.a. oli 3 inimest, töötasusid arvestati 1838 eurot.

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 10 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.