Rohkema info nägemiseks:

MIIKAELI ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 847; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MIIKAELI ÜHENDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MIIKAELI ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 847 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

MITTETULUNDUSÜHINGU MIIKAELI ÜHENDUS 2022. a põhikirjaline tegevus ning 2023. a tegevussuunad

Mittetulundusühingu Miikaeli Ühendus põhikirjaline eesmärk on traditsioonilisel kristlikul maailmavaatel põhineva kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamine ja toetamine.

Sellest tulenevalt oli ka 2022. aastal plaanis tegevust jätkata kolmes peamises suunas: kultuuripiirkonda arendav, haridusuuenduslik ja sotsiaalne tegevus. Õnneks vaibus 2022. aastal COVID-19 viiruse pandeemia ning aasta jooksul saime taas tegutsema hakata harjumuspärasel viisil. Kõigest lähemalt allpool: 1. Jätkati Püha Miikaeli Koolile arengukeskkonna loomist.

(cid:127) Arendati ja täiendati klassipõhist õppesüsteemi, mis võimaldab õpetajal luua mitmetasemelist õppevara ja mille järgi on õpilasel paremad võimalused oma potentsiaali realiseerimiseks.

(cid:127) Jätkus koostöö Katoliku kiriku ja Peeter-Pauli kogudusega PMK identiteedi kujundamisel; kooli kaplanina töötab isa

Pedro.

(cid:127) Vene 16 ruumide remont jätkus. Pööningu korrusel valmisid kaks klassiruumi, õpetajate tööruum ja raamatukogu.

2023. aastal jätkub keldrikorruse remont, kuhu tuleb söökla.

(cid:127) Erasmus+ projekti raames viiakse läbi õpetajate täiendkoolitusi paavst Fransiscuse entsüklikast lähtuvalt.

2. Jätkati Kohila Mõisakoolile arengukeskkonna loomist.

(cid:127) Jätkus koostöö piirkonna (Kohila vald, Saku vald, Rapla vald) kogudustega kirikukalendri tähtpäevade tähistamisel.

(cid:127) Koostöös MTÜ Kohila Mõisakooli, VHK ja teiste partneritega korraldati kohalikule kogukonnale avatud heategevusüritusi ja kultuurisündmusi (cid:127) Peale kohalikke valimisi korraldati kohtumine uue vallavanemaga, kellega sõlmiti kokkulepe regulaarseteks kohtumisteks.

3. Jätkati huviharidusega Keeltekeskuses ja Arengukeskuses. Jätkus algkooli inglise keele programmi uute õppematerjalide koostamine ja väljaandmine. Õpetajate väljaõppe programmis osalesid nii alustavad kui kogenud õpetajad. Regulaarselt tehakse ja analüüsitakse tundide salvestusi, et omavahel õpetamise metoodikat täiuustada. Eri õppevormides inglise keele õppe lihtsustamiseks ning vanemate koormuse vähendamiseks jätkati digitaliseerimise projektiga, mille raames II klasside õpilaste ja kõigi õpetajate käsutuses on iPadid. Digiõppeks koostati ja kohandati ka õppematerjalid. Algatati võõrkeelte õppematerjalide väljatöötamise projekt, mille raames töötatakse välja tõhusaid õppematerjale lisaks inglise keelele ka vene keele õppeks.

4. Jätkati koostööd kristlike koolide ja Eesti Kristlike Erakoolide Liiduga. Kristlike koolide laulupäeva sai uuesti korraldada, küll väiksemas mahus – osalesid Kohila Mõisakool, Püha Miikaeli Kool, VHK ja Toomkool. Koostöös

Maarjamaa Haridusseltsi ja VHKga jätkati jõulusõimede tänava projektiga, millest on kujunenud linnavalitsuse ning linlaste ja linna külaliste poolt oodatud ja tunnustatud ettevõtmine.

5. Vanalinnas õppivate laste ja noorte loominguline tegevus ja kultuurielu taastus.

(cid:127) VHK teatriharu abiturientidel tuli augustis koostöös Theatrumiga välja diplomietendus Calderoni „Armastusega ei tehta nalja“ (cid:127) Toetati õpilaste omaloomingukonkurssi, mille teemad olid „Looja. Eestimaa loodus ja lootus.“ (cid:127) VHK orkester andis välja plaadi Veljo Tormise loomingust ja esines kontsertidega mitmel pool Eestis.

(cid:127) VHK Muusikakoolis õppivad noored osalesid edukalt „Tallinna Talent 2022“ konkursil ja samuti rahvusvahelisel festivalil KRATT, mis juba teist aastat toimus Okasroosikese lossis.

6. Korraldati täiendkoolitusi ja õppekava-arenduslikku tegevust.

(cid:127) Pedagoogiumi raames korraldati koolitusi õpetajatele.

(cid:127) Inglise keele õppes toetati erivajadusega laste õpet.

(cid:127) Regulaarselt käis koos inglise keele programmi nõukogu, mis koondab neid koole, kes õpetavad inglise keelt õde

Mary programmi järgi.

(cid:127) Toimusid inglise keele õpetajate seminarid eesmärgiga jagada kogemusi ja ühtlustada keeleõppe materjale.

MIIKAELI ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.