Rohkema info nägemiseks:

KOMMUNIKATSIOONIABI KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 57; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOMMUNIKATSIOONIABI KESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOMMUNIKATSIOONIABI KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MITTETULUNDUSÜHING KOMAKE 2022. a. majandusaasta aruanne

MTÜ KOMAKE (registrikood 80019120) asutati 1995.a. Alates 2003. aastast on ühingu uueks nimeks Kommunikatsiooniabi Keskus (lühend KomaKe). Ühing ning juhindub oma tegevuses 2003.a. vastu võetud Põhikirjast. Ühing on kolme liikmeline, ühingu tööd korraldab üheliikmeline juhatus. Liikmemaksu ühingul pole, kõik sissetulekud on projektipõhised.

MTÜ KomaKe tegevusalaks on kommunikatsiooniprobleemidega inimestele kommunikatsiooniabi koordineerimine; puudespetsiifiline nõustamine; valdkonnakohaste projektide, ürituste ja koolituste kavandamine, läbiviimine ja toetamine ning õppematerjalide koostamine.

Ühing osaleb vajadusel vabatahtliku tegevusena eesti Viipekeeletõlkide Kutseühinguga, Eesti

Kurtide Liiduga, Tartu Ülikooli haridusteaduste instituddiga ja Viipekeeletõlkide osaühinguga viipekeeletõlgi kutse arendamises ja uute tõlkide ettevalmistamises ning valdkonnasiseste metoodiliste õppevahendite väljatöötamises.

MTÜ-KomaKE töölepingulisi töötajaid ei ole.

KOMMUNIKATSIOONIABI KESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.