Rohkema info nägemiseks:

EESTI MOTOMATKAJATE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 433; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MOTOMATKAJATE KLUBI kohta arvamuslugu!"

EESTI MOTOMATKAJATE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 433 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Motomatkajate Klubi asutati ja kanti registrisse 30.10.1997. aastal.

Klubi eesmärkideks on: 1. motohuviliste ühendamine; 2. mototurism ning selle edendamine; 3. motokultuuri ning liiklusohutuse parandamine; 4. luua võimalus keskusteluks kõigis avalikkust huvitavates asjades, laskumata poleemikasse poliitilistel ega usulistel teemadel; 5. toetada inimeste ettevõtlikkust ning julgustada inimesi aktiivselt osalema organiseeritud ühistegevuses taotlemata majanduslikku kasu.

Eesmärkide saavutamiseks Klubi: 1. arendab klubilist tegevust, ühendab inimesi, kes on huvitatud mototurismist, sõlmib ja arendab loomingulisi ning ärialaseid kontakte välisriikide motohuvilistega; 2. teeb koostööd teiste motoklubidega; 3. loob võimalused koostööks Klubi eesmärke jagavate ühingute ja üksikisikutega Eesti Vabariigis ja välisriikides; 4. korraldab koostööst huvitatud ühingutega kohtumisi, kokkutulekuid ja reise; 5. korraldab motokultuuri ning liiklusohustust parandavaid üritusi; 6. toetab Klubi liikmete ning nende perede matka- ja spordiüritustest osavõttu; 7. korraldab heategevus-, spordi-, meelelahutus- ja tuluüritusi vajalike rahaliste vahendite saamiseks.

Eesti Motomatkajate klubi 2022. aastal:

Alustada võiks kohe kokkuvõtvalt, et hoolimata kiiresti muutuvast majanduskeskkonnast, suutis klubi teha eduka aasta ja hoida üleval kõikki oma põhilisi eesmärke. Kõik traditsioonilised klubi üritused ja koolitused toimusid.

Klubi koolituste programm oli edukas. Mai alguses tegi meie koolitajate meeskond oma klubi rahvale kevadise soojendus koolituse, mille leidsid kõik väga vajalik olevat. Kevad-suvine koolituste kava oli samuti väga edukas. Jätkasime tavapäraste kahepäevaste koolitustega . Koolituste majandustulemust mõjutas eelkõige mahukas treeningprogramm instruktoritele.

Klubisisesed üritused toimusid plaanipäraselt. Esimese juuli väljasõit ja Kunnimatk said toimuma ja leidsid väga sooja vastuvõttu.

Meie kokkutulekute lipulaev Motosügis toimus ja oli samuti edukas, püstitati külaliste rekord. Hooaja lõpetamisel sai meeles peetud kõiki kes klubi tegevuses aegade jooksul aktiivselt kaasa löönud ja jätkuvalt rivis.

Klubi majandustegevust mõjutas tugevalt kiire sisendhindade kasv, millele klubi ei suutnud piisavalt kiiresti reageerida. Sellest tingituna tekkis ka aasta kokkuvõttes kahjum. Õnneks on aegade jooksul kogutud piisav rahaline puhver selle katmiseks.

EESTI MOTOMATKAJATE KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.