Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, MAGASINI TN 3 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 233; jälgijaid - 46. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, MAGASINI kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, MAGASINI TN 3 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 46 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Magasini 3 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. 2022. a. oli KÜ Magasini 3 kahekümne viies tegevusaasta. Kortriühistul Magasini 3 on kümme liiget. Korteriühistut juhib kaheliikmeline juhatus, kellele aruandeaastal liikmetasu ei makstud, samuti ei olnud lepingulisi töötajaid. Hoone ja kinnistu haldamise osas on sõlmitud leping OÜ-ga Tartu Elamuhaldus, kes osutab haldusteenust vastavalt lepingus kokkulepitud mahule.

Tööd, mis pole halduslepinguga kaetud, teostatkse KÜ oma jõududega või tellitakse mujalt.

2022.a. koguti haldus-, hooldus ja remonditasudena 1 Euro 1 ruutmeetri kohta ning küttesüsteemi ehitusest tulenevalt laenuperioodi lõpuni täiendava remondifondi maksena 0,55 Eurot ruutmeetri kohta. Täiendavat makset ei kogutud liikmetelt, kes maksid oma osa enne KÜ laenulepingu sõlmimist korraga ära.

Augustis toimus arutelu majahalduriga, mille käigus kaardistati operatiivselt teostamist vajavad tööd, pikaajalisemad remonttööd ning võimalikud parendused Elamuhalduse teenuste osas.

2022. aastal vahetasime jäätmeveofirmat ning telliti ka klaastaarakonteiner

Aruandeaastal olulisi ja suuremahulisi remonttöid ette ei võetud, tähtsamad tegevused olid: (cid:127) Soojussõlme ülevaatus ja remont enne kütteperioodi algust (cid:127) Hoone kanalisatsioonisüsteemi remont ja lekete likvideerimine (cid:127) Jäätmekonteineri tellimine ning panipaikade koristamine (cid:127) Kinnistul kasvavate puude hooldus ning ohtlike oksade ja harude eemaldamine (cid:127) Hoovi haljastuse parendamine

Mainitud tööde teostamine ei vajanud haldus-, hooldus ega remonditasude muutmist.

Lähitulevikus teostamist vajavate suuremate tööde osas (katuse, keldri ja vundamendi remont, fassaadi korrastamine ja hoovi parkimisala katmine sillutisega) kogus juhatus indikatiivseid pakkumisi eesmärgiga hinnata tööde võimalikke maksumusi, finantseerimisvajadust ning tööde teostamise järjekorda. Tulenevalt ehitusbuumist ja ehitusmaterjalide kiirest kallinemisest on siduvaid pakkumisi olnud raske saada.

Juhul kui on võimalik saada orienteeruvaid tööde maksumusi, uuendatakse ülevaadet 2022.a. 1. poolel ja esitatakse KÜ üldkoosolekule aruteluks.

Juhatusele teadaolevalt planeerib linn linnamüüri jäänuste juures arheoloogilisi kaevamisi, mis tõenäoliselt leiavad aset 2023. aastal. Need ei tekita ühistule kohustusi kuid võivad teatud perioodil tekitada ebamugavusi hoovi kasutamisel.

Samuti plaanib Elektrilevi Rüütli ja Magasini alajaamade vaheliste kaablite rekonstrueerimist, millega seoses ehitatakse uued maakaablid meie kinnistul asuva Magasini alajaamani. Tööd eeldavad sissesõidutee lahtikaevamist.

Juhatuse hinnangul on tähtsamad lähitulevikus teostamist vajavad tööd, mida oleks võimalik teha olemasoleva kontojäägi baasil ning ilma ühistule laenu võtmata ja remondimakset suurendamata, alljärgnevad: (cid:127) Vihmaveerennide korrastamine (cid:127) Hoovi panipaikade korrastamine ning parendamine (cid:127) Varjualusele elektrivarustuse rajamine (cid:127) Pakendikonteineri tellimine

Lisaks kinnistuga seotud parendustööde planeerimisele on plaanis üle vaadata ka ühistu põhikiri ning seda vajadusel kaasajastada.

Ühistu finantsseis on juhatuse hinnangul hea, laenujääk 2022.a. lõpus oli 2719 Eurot, ühistu netovara suurenes aastaga 2,3 % ning oli 2022.a.

lõpu seisuga 26,5 tuhat Eurot ning arveldusarvel oli 23,2 tuhat eurot.

KÜ Magasini 3 juhatuse liikmed:

Vivika Kärmo

Margo Külaots

TARTU LINN, MAGASINI TN 3 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.