Rohkema info nägemiseks:

RAASIKU RAHVAHARIDUSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 160; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAASIKU RAHVAHARIDUSE SELTS kohta arvamuslugu!"

RAASIKU RAHVAHARIDUSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ- l on kolm juhatuse liiget Eha Altmäe, Helle Vaga ja Angela Allik ning 6 aktiivset liiget. MTÜ jätkab Raasiku aleviku elanikele mõeldud kultuuriürituste korraldamist. MTÜ Raasiku Rahvahariduse Selts teeb tihedat koostööd Raasiku piirkonna avalike asutustega nagu rahvamaja, raamatukogu, noortekeskus, muusikakool ja põhikool ning Aruküla piirkonna vabatahtlike aktivistidega.

2022 aastal olid seltsi tegevused suunatud rohkem noortele. Lisaks juba traditsiooniliseks muutunud suve- ning talvelaagritele toimus lastekaitsepäeval ülevallaline noortebändide muusikafestival Musafest. Vabaõhufestival toimus koguperesündmuse vormis, esines lausa 11 erinevat oma valla noortebändi.

Noortega koos ning noortele suunatult aitasime korraldada ka selliseid sündmusi nagu Klunker ning Jõuluball. Raasiku Klunker toimus augustis 2022 ning oli samuti vabaõhusünmusena suunatud tervele perele. Lava täitis muusika, tants, "stand up comedy". Festivali platsil sai osta head ja paremat, hüpata batuudil, teha näomaalingut, mängida õuemänge jne. Klunker`i lõpetas õuedisco.

Suursündmuseks lõppenud aastal peame ka noorte Jõuluballi. Antud piduliku sündmuse korraldusmeeskond koosnes küll noortest endist, kuid

Rahvahariduse Selts hoidis "kätt pulsil", täpsustas, juhendas, soovitas, kontrollis kogu protsessi jooksul, et noortest koosnev meeskond õpiks läbi praktika kuidas ühe sündmuse korraldamine algusest kuni päris lõpuni käib. Algus meie jaoks on siis idee kaardistamine ning lõpp on siis kui viimane tool on tagasi tõstetud, ruumid koristatud ning kõik arved makstud.

Kokkuvõtlikult toimusid MTÜ RRS kaasabil järgnevad ettevõtmised: (cid:127) RaKu talvelaager Kõrvemaa matka-ja suusakeskuse (cid:127) Noortebändide festival Raasiku Musafest (cid:127) Kevadine TORE noorte meeskonnatööpäev (cid:127) Koolivaheaja päevalaager (cid:127) Raasiku Jüriööjooks (cid:127) RaKu noorte Suvelaager Toolse puhkekülas (cid:127) Noortevolikogu meeskonnatööpäev (cid:127) Noortefestival Klunker (cid:127) Jõuluball

Kõik planeeritud ettevõtmised toimusid vastavalt planeeritule ning tulemusega võib rahule jääda

RAASIKU RAHVAHARIDUSE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.