Rohkema info nägemiseks:

HIIUMAA LASTEKAITSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 443; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HIIUMAA LASTEKAITSE ÜHING kohta arvamuslugu!"

HIIUMAA LASTEKAITSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

HLÜ tegevusaruanne:

Ühingu tegevuse eesmärgiks on lapse õiguste kaitsmine lähtudes lapse seaduslikest õigustest, lastekaitsealase tegevuse arendamine ning osalemine noorsoo- ja perepoliitika väljatöötamises ja

Lastekaitse Liidu poolt algatatud projektides ja programmides.

MTÜ Hiiumaa Lastekaitse Ühing (hiljem HLÜ) on loodud 05.02.1992 a. 2006 a. alustas HLÜ peale 5 aastast pausi taas tegevust. HLÜ on liikmeid üle Hiiumaa ja 2021 aasta lõpu seisuga on liikmeid 20. Juhatus on 5- liikmeline.

Tegevuse ajendiks oli huvigrupi olemasolu lastekaitse- ja noorsootöötajate, õpetajate ja lastevanemate poolt, kes leidsid, et Hiiumaal on palju tegevusi, mida saab kodanikualgatuse korras läbi viia. Samuti on oluline koolituste ja info edastamine lastekaitse- ja noorsootöö tegijatele teiste samalaadsete ühenduste kaudu. Hiiumaa Lastekaitse ühing on Lastekaitse Liidu liige. Lastekaitse Liit on ühendus, mis aitab kaasa lapse õiguste tagamisele ja lapsesõbraliku ühiskonna kujundamisele.

Läbiviidud projektid ja üritused 2022. aastal:

Turvaliselt lasteaiast kooli - Üle Hiiumaaline koolieelikute laagri projekt " " - Tasuta juriidilise nõustamise pakkumine Hiiumaa lastega peredele - Individuaalse psühholoogilise nõustamise teenuse pakkumine Käina ja Kärdla osavallas - Mänguväljaku "Puuhobu" rajamine - Osalemine GLÖGI kohvikute päeval

HLÜ koondab endas inimesi, kes oma põhitöö kõrvalt kirjutavad projekte ja korraldavad üritusi, et muuta ühiskonda pere ja laste sõbralikumaks.

HIIUMAA LASTEKAITSE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.