Rohkema info nägemiseks:

ÜHING VÕRU NAISTEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 246; jälgijaid - 22. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHING VÕRU NAISTEKLUBI kohta arvamuslugu!"

ÜHING VÕRU NAISTEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Võru Naisteklubi on aktiivse eluhoiakuga, õppimis- ja arenemisvõimeliste naiste vabatahtlik ühendus, mille tegevus on suunatud heategevusele. Klubi on tegutsenud käesolevaks ajaks juba 25 aastat (asutatud aprill 1998.a.)

Hetkel on klubis 13 liiget.

2022. tegevus aastal toetasime Võru Muusikakooli last õppemaksu tasumisel ja Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpilast õpilaskodu kohamaksu tasumisel.

1. septembril korraldasime traditsiooniliselt Võru linna lastele pannkoogipeo ürituse.

Toetasime Võrumaale tulnud Ukraina peresid vajaliku inventari soetamisega ja tasusime nende elamuskeskuse külastuskulud.

Jõuludeks tegime puudustkannatavatele lastele kadrisandist saadud kommidest kommipakid.

Edaspidi plaanime jätkata juba traditsiooniks kujunenud tegevusi.

ÜHING VÕRU NAISTEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.