Rohkema info nägemiseks:

TOILA JAHTKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TOILA JAHTKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TOILA JAHTKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal tegeles Toila Jahtklubi täiskasvanute ja noorte meresõidualaste teadmiste arendamisega.

Täiskasvanute põhirõhk oli avamere purjetamisel. Osaleti erinevatel regattidel ning korraldati klubisiseseid ühisväljasõite. Noorted treenisid navigatsioonihooajal 3-4 korda nädalas. Osaleti üle-eestilistel võistlustel ning laagrites. Samuti korraldas jahtklubi noorte purjeregatti ning mitmeid merenduse teemelisi vestlusõhtuid kogukonnale.

Ühinguga liitus kaks uut liiget, lahkus kolm. 2023. aasta lõpuks on jahtklubis 25 liiget.

Teeme tihedat koostööd kohaliku omavalitsusega, et tagada Toilas jätkusuutlik purjetamise väljaõpe noortele ja täiskasvanutele. Toila Merepääste MTÜ-ga koostöös, koolitati välja väikelaevajuhte. Jahtklubi aitas läbi viia purjetamise praktikatunde ning selleks kasutati jahtklubi purjekat “Beta”.

Valmistasime ette projekti aastaks 2024, et soetada jahtklubile 10 uut svertpaati. Millega loodame luua head tingimused 14-26 aastastele noortele purjespordiga tegelemiseks. Hetkel puudub piisavalt aluseid süstemaatiliste treeningute läbiviimiseks.

Viimase 5 aasta jooksul oleme loonud pea sajale noorele esmakontakti merendusega. Nendest kolmandik on jäänud aktiivselt merehuviliseks ning purjetamisega seotuks. Järjepidev tegevus noortega meelitab ka eelkõige lapsevanemaid rohkem panustama ning merendusest huvituma.

TOILA JAHTKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.