Rohkema info nägemiseks:

EESTI LASTEVANEMATE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 755; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI LASTEVANEMATE LIIT kohta arvamuslugu!"

Alushariduse ja lapsehoiu seaduse eelnõu

Eelmise aasta detsembris saatis haridus- ja teadusministeerium kolmandat korda avalikule kooskõlastusringile uue alushariduse seaduse eelnõu, millega alustati tööd juba 2017. aastal ehk seitse aastat tagasi. Eelnõu on kavas esitada valitsusele veebruari lõpus. Õpetajate Leht küsis Eesti Lastevanemate Liidult, Eesti Alushariduse Juhtide Ühenduselt, Eesti Lasteaednike Liidult ja Eesti Linnade ja Valdade Liidult, milliste seadusemuudatustega ollakse rahul, [loe edasi] The post Alushariduse ja lapsehoiu seaduse eelnõu appeared first on Eesti Lastevanemate Liit.

Loe algallikast laps.ee

Dropdown

kõik artiklid

Õpetajate streik

Eesti Lastevanemate Liiduna mõistame, et õpetajate streik on äärmuslik meede ja möödapääsmatu olukorras, kus valitsus oma lubadustest kinni ei pea ning suhtub õ
laps.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.