Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA LIIKUMISPUUDEGA INIMESTE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 368; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA LIIKUMISPUUDEGA INIMESTE kohta arvamuslugu!"

TALLINNA LIIKUMISPUUDEGA INIMESTE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Liikumispuudega Inimeste Ühingu 2022 majandusaasta tegevusaruanne

Ühingu tegevuse eesmärgiks on liikmete huvide esindamine riigi- ja munitsipaalvõimude ees, ühistegevuse korraldamine jt vastavalt TLIÜ põhikirjale.

2022 aastal korraldas MTÜ tööd 5 liikmeline juhatus: Helen Bokmann, Kristo Priks, Sven

Reemet, Arko Vool ja Jüri Järve (juhatuse esimees), raamatupidaja kohustusi täitis Annika

Kokk.

MTÜ TLIÜ tegutseb aastast 1988. Ühingu tegevuse põhieesmärgiks on olla nõuandvaks ja invaküsimusi koordineerivaks organiks Tallinna liikumispuudega inimeste probleemide lahendamisel ja teadvustamisel. TLIÜ tegutseb sotsiaal-, haridus- ning kultuurivaldkondades ning ühendab vaba tahte alusel liikumispuudega inimesi ja toetajaliikmeid Tallinna linnas.

TLIÜ missiooniks on kaasa aidata piirkonna liikumispuudega inimestele iseseisvaks toimetulekuks vajalike tingimuste ja sotsiaalse infrastruktuuri kujundamisele ning teiste kodanikega võrdsete osalemisvõimaluste loomisele Tallinnas, ning koos oma liikmetega toetada igati EV võimu- ja valitsusorganeid rahvusvaheliste standardreeglite tegevuskava elluviimisel.

Lähtudes eelnevatest eesmärkidest, viis ühing läbi iga-aastaseid üritusi: üldkoosolek, eelmise aasta tegevus- ja majandusaruande kinnitamine, liikmetele mõeldud ühisüritused, jõulupidu.

2022 jätkas juhatus aktiivselt ühingu tegevusi, kuid pandeemia tõttu kõiki planeeritud tegevusi läbi ei viidud.

Olulisteks partneriteks TLIÜ-le 2022 aastal olid jätkuvalt Invakomisjon, Kommunaalamet,

Transpordiamet, MUPO, Linnaplaneerimise amet ja Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

Osalemine Tallinna Invakomisjonis on TLIÜ üks olulisemaid tegevusi, esindajaks Jüri ja Helen. 2022 aastal toimus 4 invakomisjoni koosolekut, kus arutati ligipääsetavust linnaruumis, transpordis, invaparkimise küsimusi. TLIÜ juhatuse liikmed osalesid uue ligipääsetavuse arengukava täiendamises ja ettepanekute esitamises.

Ühingu liige Villu Urban korraldas TLIÜ nimel ja TPIK vahendusel mitmeid koolitusi liikumispuude ja füüsilise ligipääsu teemadel.

Aktiivne oli ka juhatuse liige Sven, kes viis läbi oktoobris ja novembris koostöös EPIKojaga puuetega inimeste alaseid koolitusi.

21.05.22 toimus Tallinna Liikumispuudega Inimeste Ühingu, Puhta vee teemapargi ning

Swedpanga koostöös rahvusvahelise kaitsealade ja puhta vee päeva tähistamine koos loodusmatkaga ratastoolirajal Puhta vee teemapargis, Metsamõisa talus. Väljasõidu initsiatiiv tuli kõnealuse teemapargi eestvedajalt, Priit Adlerilt, TLIÜ poolseks korraldajaks

Helen.

Peale TLIÜ 12 liikme osalesid väljasõidul veel ka Tartu invaühingu Händikäpp liikmed ning invarahvas Kesk-Eestist. Tallinna Liikumispuudega Inimeste Ühingu invatransport (2 bussi) oli tellitud Tallinna Linnatranspordilt ning Keilast (bussijuhid Igor ja Heiki). Heleni kokkuvõte üritusest - tutvustati parki ning anti ülevaade selle loomisloost. Seejärel tutvustati meile meelteaeda, mis loodud spetsiaalselt külastajate erinevaid puudeliike ning võimekust silmas pidades. Siis viidi ühingute liikmed väikesele, põhiliselt mööda kruusateed kulgevat, ca 1km pikkusele õppe- ja matkarajale, mis viis ka läbi metsa ning ümberkaudsete põldude. Matkalt naastes ootas kõiki toekas hernesupp ning kõrvale pakutud vaarikavarretee. Seejärel sõidetu juba üheskoos tagasi endisesse kogunemiskohta, Tallinna Puuetega Inimeste Kotta.

TALLINNA LIIKUMISPUUDEGA INIMESTE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.