Rohkema info nägemiseks:

EESTI NOORTALUNIKUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1215; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NOORTALUNIKUD MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI NOORTALUNIKUD MTÜ hetkeolukord

Juba 1215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

.

MTÜ Eesti Noortalunikud tegevused 2023ndal aastal.

2023. aastal korraldas MTÜ Eesti Noortalunikud 7 juhatuse koosolekut, sh 2 füüsilist koosolekut ja 5 veebikoosolekut. Arutati jooksvaid küsimusi, sh koostööd Euroopa Liidu noortalunikega, osalemist erinevates projektides, liikmete positsiooni parandamist toetusmeetmete väljatöötamise eelnõudes, organisatsioonisiseste kogemuste jagamise võimalusi ja ühisürituste korraldusega seotud üksikasju, organisatsiooni tutvustamise ja elluviimise strateegiaid ja tegevuskava. Ühingu sündmuste korralduse, liikmetele info jagamise, sotsiaalmeedia ja dokumendihalduse valdkondadega tegeles lisaks palgatud projektijuht.

Märtsi algul toimus üldkoosolek Hindreku turismitalus. Toimus tööõnne teemaline koolitus koolitaja Tiina Saar-Veelmaaga. Üldkoosoleku otsusega kinnitati juhatuse liikmeks Krista Tõnuri. Juhatuse koosseisust astus välja Priidu Veersalu. 25.06.2023 seoses tööle asumisega riigiteenistusse, peatas enda volitused juhatuse liikmena Kaja Piirfeldt ja juhatus jätkas tööd 6-liikmelisena.

Juulis toimus Vanaõue puhkekeskuses ühingu 25ndale asutamisaastale pühendatud sünnipäevapidu. Ühing tänas koostööpartnereid ja aktiivselt ühingusse panustanud inimesi. Organisatsiooni arengusse aktiivselt panustamise eest said tänukirjad Kaja Piirfeldt ja Kerli Ats ning aktiivse liikmena seltsis kaasalööv Lauri Bobrovski. Ürituse korraldamisse panustasid toetajad AS Terminal, Dimedium AS, Tatoli AS, Linas

Agro OÜ, Põllumeeste ühistu Kevili, AS Dotnuva Baltic, Tartu Mill AS, Taker Trailers OÜ ja OÜ Agriland

MTÜ-d ja maaettevõtluse võimalusi tutvustati oktoobris EPA aastanäitusel.

Detsembris toimus Valgamaal noortalunike sügisseminar, kohtuti regionaal- ja põllumajandusminister Madis Kallasega. Lisaks toimus koolitus persoonibrändi loomisest ja arendamisest.

„Avatud noortalunikud“ koolitussarja raames külastati nelja ettevõtet: Ahisilla taluaed, Sadala Agro, Kokvere Veski ja Raismikuoja talu.

Võtsime aktiivselt osa põllumajanduspoliitika kujundamisest. Põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu ühingu esindajana Karl Aru. „Eesti maaelu arengukava 2014-2020“ ja „Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika Eesti strateegiakava aastateks 2023–2027“ ühise seirekomisjoni liige Priidu Veersalu. Juhatuse liikmed osalesid meetme 6.1 hindamiskomisjonis (Karl Aru ja Maarja Uibokand).

Osaleti CEJA töös, 2023. aastal toimusid enamus koosolekuid füüsiliste kokkusaamiste või hübriid koosolekutena. Tulenevalt eelarvest, osalesime kahel füüsilisel töögrupi koosolekul, Belgias ja Hollandis, kuid panustasime tagasisidet andes emailide vahendusel ning ka online koosolekutel.

MTÜ-ga liitus 14 uut liiget, lahkus 2 liiget, kokku on liikmete arv 2023 aasta lõpu seisuga 168.

EESTI NOORTALUNIKUD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.