Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, PALDISKI MNT 79 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 206; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, PALDISKI MNT kohta arvamuslugu!"

TALLINN, PALDISKI MNT 79 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Paldiski mnt 79 KORTERIÜHISTU 2022. aasta tegevusaruanne

Korteriühistu tegevusaruanne kajastab ühistu tegevust 01. jaanuar 2022.a. kuni 31.detsember 2022.a.

Ühistu moodustati 1994. aastal. Tegevuse olulisim eesmärk on olnud ja on maja säilimine elamiskõlblikuna. Võimaluse piires on tehtud töid, et parandada elukeskkonda. Ühistu juhatuse ja elanike tähelepanu keskpunktis on olnud maja konstruktsiooni kindlustamine, ettevõtmised energia- säästlikuks kasutamiseks, tehnosüsteemide korrasolek ja vajalikus ulatuses ennetusremontide tegemine, et tagada hoone häireteta kasutamine ning kinnistu esteetiline väljanägemine.

Ühistu olemasolu aastate jooksul on tehtud rida oluliselt vajalikke töid.

Neist olulisemad: soojussõlme rekonstrueerimine (1994), maja katuse põhjalik remont (2000), hoone soojustamine ja fassaadi korrastamine (2005), veetrassi rekonstrueerimine (2009), kanalisatsiooni põhjalik remont (2011), maja ette parkimisala ehitamine koos betoonkivi katte ehitamisega (2011). Lisaks ülal loetletule on tehtud viimastel aastatel mitmeid muid ehitus- ja heakorratöid: uue paneelpiirdeaia ehitus koos jalgvärava ning automatiseeritult avaneva-sulguva sõiduväravaga (2013), garaaži välisseinte renoveerimine koos tema katuse sadevete äravoolutorustiku ehitamisega (2014), elamu katuse korrosioonitõrje, terrassi remonditööd, niiskustõkke ehitamine, soojasõlme põranda parandus-betoneerimine, majasisese veetorustiku rekonstrueerimine ja korteritele veemõõtjate paigaldamine, kinnistu murupindade "värskendamine".

Kuna majas on kaheksa korterit, siis on ühistu kõigi tööde tegemisel arvestanud omanike maksevõimet ja suuremate tööde tegemiseks võetud laenu. Soojussõlme rekonstrueerimiseks kasutati järelmaksu võimalust, katuse remondiks võeti laen AS Hansa Liisingult, mis käesolevaks ajaks on kustutatud. Maja soojustamiseks ja fassaadi korrastamiseks võeti laen SEB Ühispangalt summas 22529€. Seda laenu maksis ühistu kuni 2018. aastani. 2011. aastal ehitati parkimisala, mille maksumus oli 5453€. Ühistu kasutas võimalust saada toetust Tallinna Linnavalitsuselt. Toetus oli 3817€, mis võimaldas teha olulise töö maja ümbruse korrastamisel.

2013.aastal saime Tallinna projekti „Hoovid korda“ summadest toetust 2000€ meie kinnistu

Paldiski mnt poolse piirdeaia lõigu rekonstrueerimiseks koos sõidu- ja jalgväravaga.

Eesti Vabariigi 100-ndaks aastapäevaks paigaldasime hoovi lipumasti.

2019.a. kevadel asendasime ka meie kinnistul asuva isevoolse reoveekanalisatsiooni amortiseerunud torulõigu koos ehitustsoonis asuva murukatte viimisega ehituseelsesse kvaliteeti.

2019.a. suvel rekonstrueeriti SEB Panga 15 aasta pikkuse laenuga ( 38944,43€) meie keskküttesüsteem kahetoruliseks ning viidi korterite soojaveevalmistamise süsteem elektriboileritega tagasi tsentraalsele soojaveevalmistamisele tsentraalse keskküttesüsteemi baasil.

Peale keskkütte ja soojaveesüsteemi rekonstrueerimist paigaldasime soojasõlme turvakindla metallvälisukse.

2020.a. suvel: asfalteerisime kinnistu territooriumil sisse-väljasõiduvärava piirkonnas asfaldiaugud,

TALLINN, PALDISKI MNT 79 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.