Rohkema info nägemiseks:

SBSK DRAAKON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 352; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SBSK DRAAKON MTÜ kohta arvamuslugu!"

SBSK DRAAKON MTÜ hetkeolukord

Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

SBSK Draakon on eraspordikool, mis tegutses aktiivselt alates 1996. aastast MTÜ Spordiklubi Draakon nime all ning oli registreeritud spordikoolina 25. augustil 2010.a.

Spordikooli peamisteks suunadeks on: * Sport Chanbara (iidsel jaapani mõõgakunstil põhinev võistlussport) * Real Aikido (kaasaegne enesekaitse õpetus) * Vehklemine (Olümpia spordiliik).

Lisaks eelnimetatule viljeleb Sergei Bobrovi Spordikool ka teisi erinevaid spordisuundasid.

Sergei Bobrovi Spordikoolis õppivad lapsed omandavad nii profisportlaste kui ka harrastussportlaste erialaseid oskusi. Lisaks füüsilisele arengule õpivad lapsed ka spordivõistluste läbiviimise strateegiat ja taktikat, spordipsühholoogiat ning meditsiinialuseid. Spordikooli õpetajad omavad lisaks erialasele haridusele ka Eesti Olümpiakomitee poolt tõestatud kvalifikatsiooni.

Spordikooli õppekavad on eesti Vabariigi Haridusministeeriumi poolt heaks kiidetud. Tänaseks on akrediteeritud kaks õppekava: Sport Chanbara (õppekava kood 104325) ja Aikido (õppekava kood 104324). Sergei Bobrovi Spordikool tegutseb järjepidevalt akrediteeritud spordiõppekavade nimekirja laienemise nimel.

Järgmisel aasta planeeritatakse aktiivselt jätkata oma tegevust.

.

SBSK DRAAKON MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.