Rohkema info nägemiseks:

VÕITLUSKUNSTIDE KLUBI BUDOKAN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikku võitluskunstide väljaõpet, rõhutades eetilisi tavasid ja füüsilist arengut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus distsipliin kohtub dünaamikaga, kus iidsetest traditsioonidest ammutavad jõudu tänapäeva sõdalased ja kus iga lapse potentsiaal vabastatakse võitluskunsti abil. Meie missiooni südames on lihtne, kuid sügav lause: Pakume lastele ja noortele põhjalikku võitluskunstide väljaõpet, rõhutades eetilisi tavasid ja füüsilist arengut.

Meie dojo ei ole lihtsalt koht, kus õppida lööke ja plokke; see on pühakoda, kus Kunsti valdamine, iseloomu kujundamine ei ole lihtsalt loosung, vaid eluviis. Tutvustame oma õpilastele erinevaid võitluskunstide distsipliine, sealhulgas Jaapani võitluskunstide täpsust, Hiina võitluskunstide voolavust ja Filipiinide võitluskunstide praktilisust. Iga stiil on hoolikalt valitud ja õpetatud, et kasvatada austust, vastupidavust ja püsivat püüdlust suurepärasuse poole.

Alates keskendunud löökidest Wadoryu Karates kuni graatsiliste liigutusteni Tai Chis ja strateegiliste enesekaitsevõtete juurde Escrimas, on meie õppekava kujundatud pakkuma mitmekülgset füüsilist haridust, mis täiendab akadeemilist õpet. Meie sertifitseeritud instruktorid ei ole lihtsalt õpetajad; nad on mentorid, kes on pühendunud silmaringi laiendamisele ja sõdalasvaimu kasvatamisele igas õpilases.

Meie Budokooli programm on spetsiaalselt kohandatud meie kogukonna noorematele liikmetele, pakkudes neile võitluskunstide alust, samal ajal sisendades budo eetika ja etiketi väärtusi. Kui nad meie ridades edasi liiguvad ja oma vöösid teenivad, arendavad nad mitte ainult võitlusoskust, vaid ka enesekindlust ja distsipliini, mis teenib neid kõigis eluvaldkondades.

HTM-i poolt heaks kiidetud õppekavaga alates 31. augustist 2012 ja struktureeritud vöösüsteemiga tagame, et iga õpilase teekond on märgistatud selgete verstapostide ja saavutustega. Meie pühendumus ohutusele ja sportlikkusele on ülim, mistõttu korraldame spetsiaalselt kujundatud võistlusi, mis rõhutavad ausust, viisakust ja oskust.

Olgu teie laps astumas esimesi samme võitluskunstides või soovides süvendada oma praktikat, meie uksed on avatud. Liituge meiega ja olge osa kogukonnast, mis tähistab võitluskunstide vaimu, kus iga löök ja plokk on samm isikliku kasvu ja meisterlikkuse suunas. Kunsti valdamine, iseloomu kujundamine—see on lubadus, mille anname igale oma õpilasele. Alustage seda muutvat teekonda meiega ja tunnistage võitluskunstide jõudu elusid kujundada.

Neile, kes on huvitatud võitluskunstide teekonna alustamisest või jätkamisest, kutsume teid uurima meie pakkumisi ja leidma distsipliini, mis teiega kõige rohkem resoneerib. Koos loome tugevuse, au ja eneseavastamise tee.

Kontakt

VÕITLUSKUNSTIDE KLUBI BUDOKAN MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis M.

Õpetajad on imelised, suudavad tõesti innustada ja juhendada.

- Marta S.

Budokool on aidanud mul ületada piire, millest ma varem ei teadnudki.

- Peeter P.

Suurepärane võimalus õppida enesekaitset ja samal ajal kogeda kogukonna tuge.

Milliseid koordinatsiooni eeliseid pakuvad lastele võitluskunstide harjutused?

Võitluskunstid on rohkem kui lihtsalt füüsilised harjutused; need on eneseavastamise ja isikliku kasvu teekond. Laste jaoks võib see teekond rajada aluse edukale ja rahuldust pakkuvale tulevikule. Selles blogipostituses uurime viit viisi, kuidas võitluskunstid võivad teie lapse tulevikku positiivselt kujundada. Distipliini ja keskendumisvõime kasvatamine Distsipliin on võitluskunstide põhiprintsiip. See on enamat kui lihtsalt juhiste järgimine; see on enesekontrolli ja pühendumise võime harjutusrutiinile. Selline distsipliin, kui seda noores eas õppida, võib kanduda paremate

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid põhimõtteid hõlmab võitluskunstide eetos ja kuidas need mõjutavad praktiseerijaid?

Võitluskunstide teekond on sama palju vaimu ja meele kultiveerimisest kui keha võimete lihvimisest. Võitluskunstide taga olev filosoofia on sügavalt juurdunud r
ssb.ee
Võitluskunstide teekond on sama palju vaimu ja meele kultiveerimisest kui keha võimete lihvimisest. Võitluskunstide taga olev filosoofia on sügavalt juurdunud rikkasse traditsiooni ja eetilisse praktikasse, mis juhendab praktiseerijaid mitte ainult nende füüsilistes püüdlustes, vaid ka isiklikus elus. Võitluskunstide eetos hõlmab väärtuste ja põhimõtete kogumit, mis on iga tehnika ja harjutusseansi selgroog. See on käitumise siniprint nii dojo sees kui väljas, kujundades inimesi paremateks versioonideks iseendast. Võitluskunste on sajandeid harjutatud erinevates kultuurides, igaüks neist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.