Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, F. R. FAEHLMANNI TN 38 // J. VILMSI TN 28 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 433; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, F. R. kohta arvamuslugu!"

TALLINN, F. R. FAEHLMANNI TN 38 // J. VILMSI TN 28 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 433 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, F.R. Faehlmanni tn 38 // J. Vilmsi tn 28 korteriühistu esmaregistreeriti 1998. aasta lõpus ja selle põhitegevuseks on korterelamu aadressiga J. Vilmsi 28 / F. R. Faehlmanni 38 haldamine: igapäevased hooldus- ja heakorrastustööd, elamusiseste tehnovõrkude häireteta toimimise tagamine, elamu profülaktilised remonttööd ja kasutatavate kommunaal-teenuste eest tasumine ja vahendamine elanikele ja rentnikele. Stabiilset lisatulu teenitakse korteriühistule kuuluvate pindade rendist. Korteriühistu peamiseks partneriks igapäevases haldustegevuse juures on OÜ Pindi Kinnisvarahaldus. Korteriühistu juhatus tahab tänada kõiki aktiivseid liikmeid, kes möödunud aastal andsid oma panuse meie maja ja krundiga seotud töödes ja toimingutes! 2022. aasta olulisemad sündmused ja muudatused olid - 25.05. toimus üldkoosolek, mis ei olnud otsustusvõimeline; 15.06. toimus korduv üldkoosolek: 28.09. toimus erakorraline üldkoosolek, mille käigus kinnitatu uus põhikiri ja valiti uus juhatus. Revidendi valimist ei toimunud.

12.2022 sõlmis KÜ juhatus tehnosüsteemide avariiteeninduse lepingu AS-iga Lavateir (ToruAbi).

Juhatus tellis energimärgise koostamise Tallinn, F.R. Faehlmanni tn 38 // J. Vilmsi tn 28 majale, kuid tehnilistel põhjustel lükkus selle valmimine 2023 aasta algusesse.

Alates 01.01.2022 pakub korteriühistule haldurteenust OÜ Pindi Kinnisvarahaldus. Esimest aastat võib selles osas lugeda üleminekuperioodiks ja see päädis majahalduri vahetusega alates 01.01.2023.

Aasta jooksul teostatud remontööde nimekiri on ära toodud Lisas 16 "Remondifondist teostatud tööde nimekiri".

Kokkuvõtvalt võib 2022. aasta kohta öelda, et kuigi suuremaid remonttöid ei teostatud, toimus KÜ asjaajamise ning juhtimise üleminek tänapäevastele töömeetoditele, lahendati ette tulnud jooksvad probleemid ning tehti esimesi ettevalmistusi selleks, et tulevikus saaksid võimalikuks KÜ poolt hallatava maja põhjalikum renoveerimine.

J.Vilmsi tn.28 Korteriühistu juhatus oli kuni 28.09.2022 erakorralise üldkoosolekuni viieliikmeline ja juhatusele tehtud töö eest 2022. aastal tasu ei makstud. 28.09.2022 erakorralise üldkoosoleku otsusega ja uuele põhikirjale tuginedes valiti uus, kolmeliikmeline juhatus. Uutele juhatuse liikmetele maksti 2022. aastal tasu kokku brutosummas 1 125 eurot (tasu maksti võrdsete osadena kõigile kolmele juhatuse liikmele 10.-12.2022 perioodi eest). Lisaks toimus 2022. aasta alguses palga väljamakse tehnikule kokku brutosummas 50,81 eurot. Tööjõukulude suurus 2022.aastal kokku koos maksudega oli 1 546 eurot (2021: 4 999 eurot).

Korteriühistu juhatus koostöös majahalduriga esitab oma ettepanekud 2023. aastaks üldkoosolekule tegevuskavana ja võimalike lisadena, koos üldkoosoleku kutsega. Iga majaelaniku vabatahtlik/heatahtlik panus meie maja ja krundi hooldamisele on tähtis ning väga oodatud. Korteriühistu juhatus on omalt poolt alati valmis pakkuma kõiki korteriühistu omandis olevaid tööriistu ning vahendeid, et soodustada ja aidata aktiivsete majaelanike pealehakkamist. Ka kõik ideed elanike poolt meie kõigi elukvaliteedi tõstmiseks on alati teretulnud! allkirjastatud allkirjastatud allkirjastatud digitaalselt digitaalselt digitaalselt ___________ ___________ ___________ juhatuse liige juhatuse liige juhatuse liige

Kristi Markna Martin Kähr Henri Kirs 01.06.2023 Tallinnas

TALLINN, F. R. FAEHLMANNI TN 38 // J. VILMSI TN 28 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.