Rohkema info nägemiseks:

ASERI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 159; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ASERI SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

ASERI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aseri Spordiklubi tegevus aastal 2022 toimus vastavalt arengukavale ja strateegia põhisuundadele. Igapäevase töö korraldamise ja juhtimisega tegeles Aseri Spordiklubi juhatus , mille töövormiks on juhatuse istung. Spordiklubi juhatuse istungid toimusid regulaarselt kord kuus .

Kehakultuuri ja spordi arendamiseks Aseris viisime võimalusel läbi Aseri Spordiklubi juhatuse poolt kinnitatud kalenderplaanis olevad võistlused. Juhatus kinnitas ka võistlusjuhendid. Aastaringselt tegeles juhatus spordiklubi finants- majandusliku olukorraga seotud küsimuste lahendamisega . Suurt tähelepanu pöörasime treenerite kutsekvalifikatsiooni tõstmisele. Korraldasime Eesti noorte meistrivõistlusi lauatennises ja Eesti võistkondlike meistrivõistlusi lauatennises. Aktiivselt töötasid tervisevõimlemise ja aeroobika ringid. Viisime läbi spordiklubi traditsioonilised üritused - Savijooksu ( kuulub Lääne-Virumaa jooksusarja) , Aseri Open 2022 lauatennises ja Aseri suvemängud . Osalesime

Eesti meistrivõistlustel lauatennises, kus meie naiskond krooniti 2022 aasta Eesti meistriks . Aseri Spordiklubi noored lauatennisistid saavutasid

Eesti meistrivõistlustel kõrgeid kohti. Osalesime ka kõigil Lääne-Virumaa jooksuüritustel jne. Uuel eelarveaastal püüame täiustada spordiklubi sisest võistlussüsteemi ja treenerite ning kohtunike kvalifikatsiooni tõstmist.

Aseri Spordiklubi juhatuse liikmete tööülesanded :

Riho Kutsar - juhatuse esimees, klubi töö koordineerimine, finants-majanduslikud küsimused, erinevad projektid, üldjuhtimine

Jüri Kamenski - juhatuse aseesimees, võistlusjuhendite ja kalenderplaanide koostamine, võistluste korraldamine .

2022 aastal oli Aseri Spordiklubis üks palgaline töötaja - lauatennise treener Tatjana Tšistjakova (täistööajaga).Juhatuse liikmed töötasu ei saanud .

2022 aastal oli Aseri Spordiklubis 65 liiget , kellest 12 täiskasvanut ja 53 noorliikmed.

ASERI SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.