Rohkema info nägemiseks:

AVATUD PIIBLI ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 516; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AVATUD PIIBLI ÜHING kohta arvamuslugu!"

AVATUD PIIBLI ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Avatud Piibli Ühing on oikumeeniline mittetulunduslik uskkondade vaheline misjoniliikumine, mis partnerluses koguduste, eraisikute ning muude organisatsioonidega edendab piiblikasutust ja -mõistmist ühiskonnas ning toetab kristlikku eluviisi.

Avatud Piibli Ühingu tegevusest 2023. aastal

Seoses 2023. a. juunis toimunud APÜ tegevjuhi vahetusega muutus senine APÜ orientatsioon olla Jumala Sõna levitamisel keelekasutuselt visuaalsem ja kunstiliselt kujundlikum. Peatus Piiblivõtme uute saadete tootmine raadios ja asendus sotsiaalmeedia postitustega Facebookis. Et

Piiblivõti on olnud laialt armastatud ja jälgitud paljude kristlaste seas, loodame raadiotööga tulevikus jätkata.

Piibel+ meeskond on teinud eeltööd Piiblileksikoni tõlkimise ja liitmisega Piibel+ rakendusega, lisandunud on mõte Piiblivõtme audioarhiivi podcastideks vormimisest ja Piibel+ga liitmisest. Samas jätkame ka Bible Engagement ehk Piibli igapäevase kasutamise inimestele lihtsamaks tegemiseks erinevate vormide väljatöötamist. Mõned mõtted – piibliõppe videode lühiversioonide lisamine Piibel+´i, „Navigators“ Piibliõppe töövihiku tõlkimine ja kultuuriline toimetamine, Bible Project videote tõlkimine.

Panime aluse projektile Sho:t /ingl k “tulistama”, aga ka “idu, võrse”/, mis on suunatud sotsiaalmeedias Jumala Sõna jagamiseks. Eesmärk on levitada piibelikke tõdesid tänapäevases visuaalses foto ja video keeles, ning seeläbi innustada noori kristlasi enam Piiblit lugema. Toetada neid nende vaimulikul kasvul ning innustada hoidma osadust teiste kristlastega. Projekt Sho:t esmasteks platvormideks on Instagram ja Facebook, tulevikus soovime laieneda TikTok ja Youtube kanalitele. Sama projekti raames on soov ka uuendada APÜ kodulehte, eesmärgiga muuta see kaasaegsemaks, lihtsamaks ja visuaalsemaks.

Rahvusvaheliselt on olnud Avatud Piibli Ühingul võimalus osaleda Wilderness Minisrty koolitusel Austrias. 2023. a kevadel võttis sellest osa

Andreas Koppa, käesoleval aastal Markus Albrant ja Matthew Edminster, kes on vabatahtlikuna teenimas PLL laagrite juhtivas tiimis.

Loodusseiklusmatkade eesmärk on evangeliseerida ja jagada noortele piibelikke väärtusi nii nagu Jeesus seda tegi - läbi meid ümbritsevast loodusest laenatud tähendamissõnade ja läbi kogemuslike eluliste näidete.

Oleme koostöös TV7-ga ja Scripture Union Šotimaaga tõlkimas ja ekraanile toomas kristlikke algtõdesid tutvustavaid filme nimega NUA, mis on suunatud eelkõige noortele. Filmide eesmärk on julgustada noori küsima, arutlema kõiksugu usuteel ettetulevate küsimuste üle ja pakkuda huvitavat vaatenurka kristlikule usule ning üldiselt Jeesuse jüngriks olemisele.

2023. aastal ei toimunud ühtegi Piiblilugemise laagrit (PLL), kuid augustis toimus meeskonnale mõeldud Pühenduslaager, eesmärk oli tiimilaagri korraldamise kaudu igakülgselt toetada, motiveerida ja koolitada vabatahtlikest meeskonnaliikmeid. 2023. aasta sügisel taasalustasime

Piiblilugemise laagrite ettevalmistamist ja meeskonna koondamist. Talvisel perioodil toimus ka meeskonnale talvelaager. 2024. aastaks oleme plaaninud 3 laagrit: kaks lastelaagrit ja ühe noortelaagri.

Margarita Pugri

Tegevjuht

AVATUD PIIBLI ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.