Rohkema info nägemiseks:

JALGRATTAKLUBI VÄNTA AGA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JALGRATTAKLUBI VÄNTA AGA kohta arvamuslugu!"

JALGRATTAKLUBI VÄNTA AGA MTÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne aastal 2022

Aastal 2022 oli Jalgrattaklubi endiselt tegus oma põhikirjaliste eesmärkide elluviimisel. Maanteeameti lepingulise partnerina teostas

Jalgrattaklubi Vänta Aga jalgrattamarsruutide viidasüsteemi hooldust kogu Eesti territooriumil. Samas viidi läbi ka marsruutide ajakohasusearutelusid ja kavandati väikesi muudatusi marsruutide kulgemise osas, seda eelkõige tingituna taristu arengutest ja liiklusolude muutustest. Sai suures mahus vahetatud välja amortiseerunud viitasid, justkui ette aimates riikliku poliitika arengut, et matkamarsruutide korrashoid pole aastal 2023 enam prioriteediks.

Aga klubi on 25 aasta jooksul oma panuse selle süsteemi arendamisse ja hooldusesse andnud ning edasine ei sõltu enam vaid meist.

Jalgrattaklubi Vänta Aga on korraldanud ühe- ja mitmepäevaseid jalgratta- ja jalgsimatku Eesti erinevates piirkondades, aga ka Soomes ja

Norras.

Klubi liikmed on korraldanud ka ühiseid treeninguid. Tähistamaks oma esimese supermatka 40. aastapäeva korraldasime bussireisi koos jalgsimatkadega selle ammuse matka piirkonda Slovakkiasse, Tshehhimaale ja Ungarisse.

Sel aastal valmis ka mahukas klubi tegevusi kajastav raamat, toimus selle raamatu esitlusüritusi ja filmiõhtuid.

JK Vänta Aga on jätkuvalt tegus ja jätkab osalt samalaadse tegevusega ka aastal 2023.

JALGRATTAKLUBI VÄNTA AGA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.