Rohkema info nägemiseks:

TARTU HARITLASTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 298; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU HARITLASTE LIIT kohta arvamuslugu!"

TARTU HARITLASTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 298 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Haritlaste Liit (THL) on ühendus, mille eesmärgiks on töövõtjate piirkondliku organisatsioonina aidata nii oma liikmetel kui ka teistel soovijatel paremini toime tulla turumajanduse tingimustes.

Selle põhiülesande täitmiseks on Tartu Haritlaste Liit 2021. aastal: (cid:127) korraldanud täiendõpet; (cid:127) korraldanud seminare ja loenguid.

Alates augustist 2008.a. võtab THL osa ühe partnerina Europa Sotsiaalfondi ja EV Haridus-ja Teadusministeeriumi poolt rahastavas programmi „Täiskasvanute koolitus vabahariduslikes koolituskeskustes” Programm on loodud "Riiklike struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007-2013" alusel koostatud rakenduskava "Inimressurssi arendamine", täiskasvanuhariduse valdkonna ning "Eesti elukestva õppe strateegia 2005-2008" eesmärkide täitmiseks.

Programmi raames pakume täiskasvanud töötavatele õppijatele järgmisi tasuta kursusi: Inglise keel (algtase, vene keeles), töö- ja ametialane inglise keel(kesktaseII), ettevõtluse alused (õppekeel vene keele), raamatupidamine algajatele.

Alates jaanuarist 2009.a. THL osalesime LEMON ehk Learning Communities of Modern Liberal Adult Education on EL-i poolt finantseeritud ERDF-projektis, mille eesmärgiks on uuendada Soome ja Eesti rahvaülikoole ning koolituskeskusi vastamaks muutuva ühiskonna ja täiskasvanute koolituse nõuetele piirkondlikul tasandil ning kasutades selleks territoriaalset ja piiriülest koostööd. Projektis osales 13 partnerit, kes on pärit Varsinais-Suomi ja Uusimaa maakonnast,

Lääne- ning Kesk-Eestist.

Projektis on kavas rahvaülikoolide ja koolituskeskuste uuendamine, nende ühiskondliku rolli tugevdamine, koostöövõrgustike loomine uute partnerite ja sihtrühmadega ning koostöö arendamine soome ja eesti koolide ning keskuste vahel. Uuendamine algab rahvaülikoolide ja koolituskeskuste personali koolitamisega, mis avaldab head mõju ka õpilastele ning kohalikule ühiskonnale laiemalt. Projekti käigus pilotiseeritakse uusi õppeprogramme ja proovitakse uusi tegevusmudeleid. Näiteks võimaldab sotsiaalne meedia õpetajate ja õpilaste koostööd internetikeskkonnas.

2019.aastal THL on viinud läbi kaks koolitust projekti "Prioriteetsete võtmepädevuste arendamine 2016-2019" raames.

2021.aastal THL on viinud läbi kaks lisa koolitust projekti "Prioriteetsete võtmepädevuste arendamine" raames.

Järgmisel perioodil on plaanis kirjutada uusi projekte ja jätkata olemasolevate täitmist.

TARTU HARITLASTE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.