Rohkema info nägemiseks:

LASTE PÄEVAKESKUS LAD MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 832; jälgijaid - 105. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LASTE PÄEVAKESKUS LAD kohta arvamuslugu!"

LASTE PÄEVAKESKUS LAD MTÜ hetkeolukord

Juba 832 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 105 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse aruanne 2022.a eest

Põhilised sündmused möödunute aasta

Linnaeelarvetest2022. a MTÜ «LAD» eraldatud tegevusele– 89 400eur.Sellel aastal oli läbi viidud majapidamist kontroll – finantstegevus MTÜ “LAD” sotsiaalosakonna spetsialistina.

2022 aastal tugiisiku, lapsehoiu ning päevahoiuteenustel olid 56 last ja teenusel „igapäevaelu toetamine“ - 17 inimest, «Igapäevaelu toetamise teenuspäeva- ja nädalahoiuteenusena“. – 5 inimest. Kõik keskuse kliendid omavad intellektuaalne arenematus (sügav või raske puue), sh ja füüsilistega arenematustega.

Tegevus Mittetulundusühingu LAD on suunatud sotsiaalsete ja kõneoskuste arendamisele, esemelis-mängulisele tegevusele, kirjanduse ja keskkonnaga tutvumisele, isiksuse kujundamisele, iseseisvaks eluks ettevalmistus. Mittetulundusühingu LAD tegevuse aluseks on aastatööplaan ning individuaaltööplaanid igale lapsele.

(tegevusplaan).

Projekti raames «Huvihariduse ja huvitegevuse toetuse andmine ja selle suuruste kinnitamine“ oli läbi viidi kunstitundid, kultuuriüritused Narva Muuseumis, teatritunnid, tegevus hobustega «MTÜ Valiida Ratsaklubis hobusetaalis.

Toimuvad tegevused Narva Noorte Meeremeste kluubis; kehalinekasvatus ja meisterdamine.

Projekt „Narva LAD tegevusprogramm 2022“

Projekti järgi «Huvihariduse ja huvitegevuse toetuse andmine ja selle suuruste kinnitamine“ läbi viidud teatri tegevused ( ettevalmistus teatri ettendused Jõulule, laager), kultuuri üritused Narva Muuseumis, tegevused «MTÜ Valiida Ratsaklubi» hobusetaalis,

Narva Noorte Meremeeste kluubis; kehaline kasvatus, tööõpetus.

Laagri Tuksi osa võtmine -ettendus” Vabadus” meie klientide osalemisega - 19 – 21.08.2022

Meie noored mängisid jälgpalli, võrkpalli,õhtuti tantsisid diskol.

Töö vanematega: konsultatsioonid, abi dokumentide vormistamisel.

Töö programmiga Euroopa Sotsiaalfondi poolt, TAT „Puudega laste tugiteenuste arendamine ja pakkumine ning töö- ja pereelu ühildamise soodustamine“ alusel).

Teenuste osutamisel lähtutakse toetuse andmise „Raske ja sügava puudega lastele (0-17) tugiisiku-, lapsehoiu- ja transporditeenuse arendamine ja pakkumine kohalikus omavalitsuses“ tingimused ja kord toodud nõuetest. Selle programmis me ühendasime tugiisikuid erivajadustega lastele.

Selleks programmiks toimusid tugiisikute koolitused ning nõupidamise vestlused tugiisikutega, klientidega ja nende vanematega .

2022 a. oli läbiviinud järgmised üritused: muusikaõhtud,Jõulupeo.

2022 aastal oluliselt tõusid gaasi-( keskuses gaasiküte) ja elektrihinnad. Samuti tõusid .

hinnad teenustele ehitusettevõte, mida teenindavad hoone.

LASTE PÄEVAKESKUS LAD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.