Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, ANNE TN 55 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 783; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, ANNE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, ANNE TN 55 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 783 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu linn, Anne tn 55 korteriühistu põhikiri registreeriti äriregistri korteriühistute registris 30.06.2020. Korteriühistul on kodukord põhikirjaliselt sätestatud dokumendina. Tegevuse eesmärgiks on Anne 55 elamu ja selle korteriomandite esemeks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine, teenuste osutamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Anne 55 korteriühistu reservkapital kokku 20000 eurot. Seisuga 31.12.2022 oli liikmete poolt tasutud reservkapital 100% ulatuses.

Sihtotstarbeline remondifond seisuga 31.12.2022: 142312 eurot.

Anne 55 korteriühistu netovara seisuga 31.12.2022: 60382 eurot.

Anne 55 korteriühistu arveldusarvetel kokku seisuga 31.12.2022: 281702 eurot.

Anne 55 korteriühistu on sõlminud hoone majandamiseks järgmised lepingud:

TEENUS TEENUSE PAKKUJA 1. Halduteenus OÜ Ropka Elamu 2. Hooldusteenus OÜ Ropka Elamu 3. Liftide hooldus AS Eesti Otis 4. Gaas AS Eesti Gaas 5. Maagaasi võrguteenus AS Gaasivõrgud 6. Elektrienergia AS Eesti Energia 7. Elektrikäidukorraldus AS Eesti Energia 8. Jäätmekäitlus AS Eesti Keskkonnateenused 9. Vesi ja kanalisatsioon AS Tartu Veevärk 10. Küte Gren Tartu AS 11. Pisiremonditööd OÜ Latroset 12. Hoone kindlustus Salva Kindlustuse AS 13. Mobiilsideteenused Telia Eesti AS 14. Soojussõlme hooldus ja remont Giga Ehitus OÜ

Anne 55 KÜ majandamispõhimõtted kehtivad 2016. aasta teisest poolest, millest alates korteriühistus töötajad puuduvad, kuid makstakse juhatuse liikme tasu vastavalt üldkoosoleku otsusele 400€ kuus (bruto).

Hooldusteenus sisaldab: Sise- ja välikoristustöid, lume- ja libedatõrjet talvekuudel, muruniitmist kevad- ja suvekuudel, lehtede koristamist väliterritooriumilt sügiskuudel.

Haldusteenus sisaldab: Raamatupidamise teenust, avariivalvet 24h, halduriteenust (igapäevaste tegevuste korraldamine), juriidilist abi, krediidijärelvalvet. Korteriomanikel on võimalus kasutada iseteeninduskeskonda condo24.net (nt oma kulutuste ja arvete jälgimiseks, dokumentidega tutvumiseks), saada kommunaalteenuste arveid oma soovitud e-mailile, gaasinäite edastada lisaks paberkujule ka elektronposti teel (veenäite korteriomanikud edastama ei pea, need kogutakse kauglugemise teel).

Liikmete võlgnevused korteriühistu ees on minimaalsed. Aruandeaasta lõpu seisuga 31.12.2022 oli liikmete pikaajalisi võlgnevusi (üle 30 päeva) korteriühistu ees 3 korteril (kokku ca 1500€). Võlgnevusi ühekordselt makse hilinemise tõttu 10 korteril (kokku ca 1580€).

Suuremate tehtud tööde kokkuvõte

Sanitaartehnilised avariitööd

Liftide avariitööd

Välisuste lukkude remont

Renoveerimise perioodi teenused ja konsultatsioonid

Kevadiste koristustööde raames tehti suuremahulist koristust keldris, rõdudel ja lodžadel. Selleks telliti soodushinnaga konteinerid (8tk) prahi ning suuremõõtmeliste esemete äraviimiseks.

Tehnosüsteemide kontroll

Gaasiseadmete kontroll (sh korterites)

Liftide tehnohooldus ja kontroll

Elektripaigaldise hooldus ja mõõdistus (käidukorralduse raames)

Soojussõlmede rekonstrueerimine

Jooksev tehnohooldus ja erakorralised remonditööd

Teostati jooksvalt tehnosüsteemide hooldustöid. Likvideeriti erakorralisi rikkeid liftidel, välisuste lukkudel, videovalve süsteemil, vee- ja kanalisatsioonisüsteemil, elektrisüsteemil.

TARTU LINN, ANNE TN 55 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.