Rohkema info nägemiseks:

KAIU LASKURKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 175; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAIU LASKURKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

KAIU LASKURKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Kaiu Laskurklubi põhitegevusalaks on kuuli- ja jahilaskmine. Laskurklubis on 51 liiget.

Laskurklubi tööd juhib 3 liikmeline juhatus, koosseisus: Endel Kaasiku, Mait Värk ja

Andrus Illopmägi. Kaiu Laskurklubis on üks kvalifitseeritud treener ja üks laskeinstruktor.

Laskurklubil õnnestus hankida kümme elektroonilist universaalset seadeldist In Band

Soomest.

Laskurklubi teeb koostööd teiste mittetulundusühingute nagu Rapla Maaspordi Liit, Eesti

Laskurliidu ja kohaliku omavalitsusega ning on ka tõhus koostöö Kaitseliidu Rapla malevaga. Õpetame noori, kodutütreid, noorkotkaid ja kaitseliitlasi tegelema laskespordiga, Osaleme Eesti Laskurliidu ja kaitseliidu poolt koostatud kalenderplaanide võistlustel, samuti korraldab klubi ise võistlusi nii vabariigi kui ka maakonna tasemel.

Raplamaa 47.auhinnavõistlused õhkrelvadest laskmises toimusid Raplas Sadolin spordihoones.. Samuti soomlaste initsiatiivil 2006.a. alustati Kaiu RT CUP võistlusega jooksva metssea laskmises, milleks nad panid välja suure rändkarika. Toimusid 47.

maailmameistrite vendade Kristjan ja Johannes Vilbergi karikavõistlused. Lisasime nende võistluste kavva ka ühe sõjapüssi harjutuse 300 meetrilt mida viime läbi Männiku lasketiirus. Osalejaid oli kokku saja ümber.

Läbi on viidud ka maakonna koolidevahelisi laskevõistlusi õhkrelvadest. Põhirõhu asetame noorte laskesportlaste ettevalmistamisele. Käime koolides elektroonilise laskeseadeldisega

Noptel propageerimas laskesporti. Leidsime ruumid nii Märjamaa Gümnaasiumis kui ka

Valtu Põhikoolis tegeleda õhupüssi laskmisega. Osaleme paljudel muudel üritustel mida korraldavad Rapla malev ja maakond. Jätkuvad treeningud Vesiroosi Põhikooli uue spordihoone lasketiirus. Arendame koostööd mitmete teiste klubidega nii Eestis kui ka välisriikides nagu Soomes, Lätis ja Leedus. Seoses Vene Föderatsiooni sissetungiga

Ukrainasse oleme hakanud intensiivselt õpetama nii täiskasvanuid kui ka noori ümber käima relvadega.

Sagedased treeningud aitavad omandada paremat laskeoskust. Eriti kaitseliitlaste hulgas.

KAIU LASKURKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.