Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA ÜLIKOOLI AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 362; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA ÜLIKOOLI AMETIÜHING kohta arvamuslugu!"

TALLINNA ÜLIKOOLI AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 362 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegi Tallinna Ülikooli Ametiühing (TLÜ AÜ) tööd korrapäraselt sisemise tegevuskava alusel. Peamisteks tegevusaladeks olid: ülikooli töötajate esindamine ülikooli ees, k.a. otsustuskogudes ning komisjonides, kuhu TLÜ AÜ esindajad kuuluvad; sektoriülene eestkostetegevus koostöös teiste haridusvaldkonna organisatsioonidega; ülikoolisisene teavitustöö ja tagasiside kogumine ülikooli töötajatelt.

Aasta jooksul arendati välja TLÜ AÜ visuaalne identiteet ning alates septembrist on uus logo ja värvid läbivalt kasutusel AÜ kommunikatsioonis.

Aasta jooksul toimus kaks AÜ üldkogu koosolekut (01.06 ja 13.12) ja aasta lõpetati TLÜ AÜ jõulupeoga.

2023. aastal on esmaseks prioriteediks kollektiivlepingu läbirääkimised. 2023. aasta jooksul kehtib ametiühingu liikmetele vähendatud liikmemaks 0.5% sissetulekutelt tavalise 1% asemel. Vähendatud liikmemaksu ajal on prioriteediks liikmete arvu kasvatamine. Aasta jooksul korraldatakse sotsiaalseid ja koolituslikke üritusi ametiühingu usaldusisikutele, liikmetele ning ülikooli töötajatele. Aasta lõpus toimuvad ametiühingu juhatuse ja usaldusisikute valimised perioodiks 2024 - 2026

TALLINNA ÜLIKOOLI AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.