Rohkema info nägemiseks:

TABASALU TRIATLONIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 247; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TABASALU TRIATLONIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TABASALU TRIATLONIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tabasalu Triatloniklubi juhib 2 liikmeline juhatus. Aruandeaasta jooksul on toimunud 3 juhatuse koosolekut. Tähtsamatest otsustest: 1.

juhatus kiitis heaks spordiürituste programmi ja kalenderplaani, milleks valmistutakse ja millest plaanitakse osa võtta; 2. juhatus kinnitas regulaarsete treeningute toimumise tunniplaani, kooskõlastas treeninglaagrite toimumise kohad ja ajad ning sõlmis lepingud koostööpartneritega; 3. juhatus kinnitas klubi korraldatavate võistluste kalendri ning sõlmis lepingud koostööpartneritega; 4. juhatus koostas 2022 aasta majandusaasta aruande ja kinnitas 2023 aasta eelarve. Põhikirjaliste ülesannete täitmiseks on Tabasalu Triatloniklubis tööle võetud 1 treener, kellele on arvestatud töötasu ja maksud kokku 8189 eurot. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Tabasalu Triatloniklubi jätkas 2022 aastal oma põhikirjaliste eesmärkide elluviimist.

Tabasalu Triatloniklubi põhitegevus on igapäevane treeningtegevus lastele ja noortele, treeningud toimuvad 6 x nädalas: ujumine Tabasalu

Spordikompleksi ujulas, jooks Tabasalu staadionil, looduspargis ja/või kergliiklusteel, jalgrattatreeningud Harjumaa teedel ning talvisel ajal suusatreeningud Harku suusaradadel, .

Klubi liikmetele toimus 2 treeninglaagrit: suvine treeninglaager Võrus Kuperjanovi ÜJVPs 27.06. - 7.07.2022 ja talvine treeninglaager Käärikul 25. - 31.12.2022. Eesti koondisesse kuuluvad Tabasalu Triatloniklubi liikmed osalesid lisaks veel hooaja ettevalmistuslaagris Hispaanias

Benidormis 21.02. – 04.03.2022.

Klubi treener on Lembit Pallas, triatlonitreener EKR-5, kes sai treenerite tööjõukulu toetust Spordikoolituse ja –teabe SA-st.

2022.a. võistlushooaeg oli Tabasalu Triatloniklubile edukas. Eesti Meistrivõistlustelt talitriatlonis, triatlonis ja duatlonis võideti individuaalselt kokku 11 medalit. Talitriatloni Eesti noorte meistriks krooniti Kert Pallo. Triatloni Eesti meistrivõistlustel võitsid hõbemedalid Nora Lehtme,

Hanna-Liisa Värik, Laur Välja ja Oskar Hein ning pronksi Gert Martin Savitsch. Duatloni Eesti Meistrivõistlustelt võideti erinevates vanusekategooriates kokku 5 medalit: juuniorite Eesti meistriks krooniti Grete Maria Savitsch ja noorte Eesti meistriks Laur Välja, hõbemedali võitsid Nora Lehtme ja Oskar Hein ning pronksi Hanna-Liisa Värik.

Osaleti mitmetel Euroopa juuniorite karikaetappidel, kus pakuti konkurentsi oma Euroopa eakaaslastele: Panevežyses väga külma ilmaga toimunud karikaetapil lõpetas Grete Maria Savitsch 13., Hanna-Liisa Värik 14., Gert Martin Savitsch 21. ja Oskar Hein 23.kohaga; Euroopa meistrivõistlustel Olsztynis võistles Grete Maria ennast B finaali; Tiszaujvaroses toimunud karikaetapil saavutas Grete Maria 35. koha ja Gert

Martin suutis rattarajal toimunud kukkumisele vaatamata võistluse lõpetada.

Eesti Triatloni klubidevahelise teatetriatloni Eesti noorte meistrivõistluste poodiumil seisid kaks Tabasalu Triatloniklubi võistkonda: Eesti meistriteks krooniti Tabasalu Triatloniklubi I võistkond koosseisus Gert Martin Savitsch, Grete Maria Savitsch ja Oskar Hein ning poodiumi kolmandale astmele võistlesid ennast Hanna-Liisa Värik, Laur Välja ja Kert Pallo.

Kui Eesti Triatloni juhatus kinnitas Euroopa noorte meistrivõistlustele sõitva Eesti koondise, siis kuueliikmelises võistkonnas olid Eestit esindamas 3 Tabasalu Triatloniklubi noort: Hanna-Liisa Värik, Oskar Hein ja Gert Martin Savitsch.

2022 hooaja kokkuvõttes võitsid CREO Eesti Triatloni 10 etapilise karikasarjas Tabasalu Triatloniklubist karikad Nora Lehtme, Laur Välja,

Hanna-Liisa Värik, Gert Martin Savitsch, Grete Maria Savitsch, Oskar Hein, Urmo Utar ja Danel Hein.

Tabasalu Triatloniklubi korraldas 2 võistlust : Tabasalu XXVIII jooksu ja noortesarja Uju ja jookse etapi.

Tabasalu Triatloniklubi on Eesti Triatloni Liidu ja Harjumaa Spordiliidu liige. Tabasalu Triatloniklubi areng jätkub. Laste ja noorte treeningtahe on piisav, motivatsioon kõrge ja sportlik areng tagab meie laste konkurentsivõime oma eakaaslaste hulgas.

TABASALU TRIATLONIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.