Rohkema info nägemiseks:

SÕPRADE KLUBI SÕRG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÕPRADE KLUBI SÕRG kohta arvamuslugu!"

SÕPRADE KLUBI SÕRG MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühingust

MTÜ Sõprade Klubi Sõrg alustas tegevust 1999. aastal. 2005-2006. aastal taotles MTÜ Sõprade Klubi Sõrg toetust PRIA-lt, et renoveerida Päri

Spordihoonet. 2005. aastal renoveeriti hoone katust ja 2006. aastal renoveeriti kogu spordihoonet. 2007. aastal peatus renoveerimine. 2008.

aastal jätkati spordihoone renoveerimist.

2009. aastal alustati ja 2010. aastal jätkati spordihoone teise korruse renoveerimistöödega. 2011. aastal soetati PRIA-lt saadud toetuse eest suusarajamasin ja mootorsaan, millega hakatakse rajama ja hooldama spordihoone suusaradu.

2013. aastal soetati haagis suusarajamasina ja mootorsaani transportimiseks.

Järgnevatel aastatel suuremaid investeeringuid ja ehitustöid ei ole tehtud, jätkati tegevust.

SÕPRADE KLUBI SÕRG MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.