Rohkema info nägemiseks:

KUUSALU LASTEKAITSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 95; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUUSALU LASTEKAITSE SELTS kohta arvamuslugu!"

KUUSALU LASTEKAITSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing (MTÜ) Kuusalu Lastekaitse Selts on asutatud jaanuaris 1996.a. ja kantud

Ettevõtteregistrisse 08.01.1996.a. reg. nr. 71821640. Äriregistrisse ümberkanne 14.04.1999.a.

MTÜ Kuusalu Lastekaitse Selts on avalikes huvides tegutsev vabatahtlik ühendus, mille eesmärk on laste õiguste, arengu ja huvide kaitsmine kooskõlas lastekaitse seaduse ja

ÜRO lapse õiguste konventsiooniga. Sellest tulenevalt on MTÜ tegevuse suundadeks: 1) lapse õiguste kaitsmine lähtudes lapse seaduslikest õigustest, lastekaitsealase tegevuse arendamine ja osalemine noorsoo- ja perepoliitika väljatöötamises ja Lastekaitse Liidu poolt algatatud projektides ja programmides; 2) laste huvide esindamine riigivõimu ja kohaliku võimu organites ja teistes ühendustes; 3) laste tegevusvõimaluste laiendamine läbi kultuuri- ja spordiürituste ja tegevusi.

4) elu-ja looduskeskkonna alalhoidmine ja arendamine; 5) perede väärtustamine ja tunnustamine läbi ürituste organiseerimise.

2022. aastal jätkati traditsioonilisi tegevusi. Kuusalu Lastekaitse Seltsi abiga toimusid Kuusalu

Keskkoolis igaaastased piparkoogitöötoad algklasside lastele.

MTÜ Kuusalu Lastekaitse Selts on Lastekaitse Liidu liige.

KUUSALU LASTEKAITSE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.