Rohkema info nägemiseks:

ABJA KOOLITUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 87; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ABJA KOOLITUSKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ABJA KOOLITUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023 a osalesime EVHL suvekoolis Ruunaveres. Üritus oli EVHL liikmetele tasuta, sõidukulusid osaleja ei esitanud. Oktoobris tutvustas projektijuht Tartus AHL üritusel eelmise EL ESF projektperioodi läbiviimise kogemusi, selle eest kanti ühingule väike tasu. Mulgi Vald toetas maikuust sõitu Türi lillelaadale, mille korraldasime kohalikule kogukonnale. Kamara tee 18 korteriühistu kandis ühingule tagasi 340 eur, mis sai makstud 2021. a selle maja kinnistamise eeltööks, nimelt maksime ära selle kortermaja 12 korteri eest lootusetud korteriomandi seadmise tasud.

Ootasime uusi projektide rahasid, neid paraku 2023 aastal ei tulnud. Ka üks Türgi partneri esitatud noorteprojekt ei saanud heakskiitu.

ABJA KOOLITUSKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.