Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA KAMMERKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 130; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA KAMMERKOOR MTÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINNA KAMMERKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal korraldas Tallinna Kammerkoor regulaarseid proove ja laululaagreid eesmärgiga hoida kõrget amatöörlaulu taset plaanitud kontsertidel.

Aasta tähtsündmus oli koori 60. juubeli puhul toimunud pidulik kontsert-vastuvõtt EMTA suures saalis.

Koor esines veel Mustpeade majas Vabariigi aastapäeva kontserdil, 14. juunil leinapäeval Maarjamäe memoriaalis, Mart Saar 140 kontsertidel

Hüpassaares ja Estonia kontserdisaalis, esitas Brahmsi Saksa reekviemi koostöös Toomas Kapteni ja Lõuna-Karjala Klassikakooriga (kontserdid Soomes ja Eestis), Tallinnas Raekoja platsil toimunud traditsioonilise esimese advendiküünla süütamise pidulikul üritusel ja jõulukontserdil Mustpeade majas.

Tallinna Kammerkoor MTÜ-l oli aruandlusperioodil kaks töötajat. Tööjõukuludl olid 10158 tuhat eurot.

TALLINNA KAMMERKOOR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.