Rohkema info nägemiseks:

RAPLA MAAKONNA PSÜHHOLOOGIATEENISTUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 741; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAPLA MAAKONNA PSÜHHOLOOGIATEENISTUS kohta arvamuslugu!"

RAPLA MAAKONNA PSÜHHOLOOGIATEENISTUS MTÜ hetkeolukord

Juba 741 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Rapla Maakonna Psühholoogiateenistus 2022.a. majandusaasta tegevusaruanne

MTÜ Rapla Maakonna Psühholoogiateenistus asutati 1994.a.

Tegevused aastal 2022: (cid:127) psühholoogiateenistusse pöördunud laste, täiskasvanute ja perede nõustamine ning uuringud; (cid:127) supervisiooni läbiviimine vaimse tervise töötajatele; (cid:127) uuringud kaitseväe arstliku komisjoni poolt suunatud inimestele; (cid:127) loengud ja koolitused erinevatele sihtrühmadele, osalemine haridusasutuste ümarlaudades ja võrgustikutöös, koostöö kohalike omavalitsustega; (cid:127) kriisinõustamine haridusasutustes ja omavalitsustes; (cid:127) töötukassa poolt suunatud klientide nõustamine; (cid:127) sotsiaalkindlustusameti ohvriabi osakonna poolt suunatud klientide nõustamine; (cid:127) maakonna usaldustelefoni töö korraldamine, konsultantide täiendkoolituse, motivatsioonikoolituste ja supervisiooni läbiviimine (cid:127) osalemine konverentsidel ja koolitustel, erialaseltside õppepäevadel, erialaseltside töös

Usadustelefoni vabatahtlikud vastasid kõnedele kokku 208 tundi.

Jätkus tööruumide sisustamine ja kohandamine enda ning klientide vajadustele.

MTÜ juhatus on kaheliikmeline. 2022.aastal juhatuse liikmeid ei tasustatud.

RAPLA MAAKONNA PSÜHHOLOOGIATEENISTUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.