Rohkema info nägemiseks:

VÕIMLEMISKLUBI PIRUETT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1124; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕIMLEMISKLUBI PIRUETT MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕIMLEMISKLUBI PIRUETT MTÜ hetkeolukord

Juba 1124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 35 korda.

Tegevusaruanne 2022

Organisatsioon

MTÜ Võimlemisklubi Piruett on asutatud 4.juunil 1990.a. Tallinnas ja registreeritud KSÜ Kalev Vabariikliku Nõukogu presiidiumi otsusega 27.06.1990a. VK

Piruett on Eesti Võimlemisliidu liige alates 1995.a. ja Eesti Spordiselti Kalev liige alates klubi asutamisaastast. VK Piruett kuulub ka Tallinna Spordiliitu ning alates 2019 ka Eesti Huvikoolide Liitu. 2020.a. oli VK Piruett MTÜ Laagrikorraldajate Liidu asutajate hulgas.

2009.a. aastal asutati klubi juhatuse otsusega MTÜ Võimlemisklubi Piruett Võimlemiskool. Klubi põhitegevus taandub peamiselt kooli opereerimisele.

Aruandeaastal tegutsesid koolis järgmised osakonnad:

Rühmvõimlemise osakond 14 gruppi

Akrobaatika osakond 6 gruppi

Harrastusvõimlemise osakond (sh. mudilased) 18 gruppi

Iluvõimlemise osakond 2022a. aastal eraldi osakonnana ei tegutsenud. Iluvõimlemist harrastati rühmvõimlemise osakonna all.

Koolis õppis 31.12.2022 seisuga 443 õpilast. Lapsi juhendas 27 treener- õpetajat.

Kooli õppetegevuse läbi viimiseks üüriti 18 erinevat saali. Õppetegevust korraldati peamiselt kesklinna piirkonnas, lisaks Pääskülas, Haaberstis, Jüris, Püünsis,

Sakus, Lasnamäel.

Lisaks üüriti saali aadressil Tatari tn. 58, mis on alates 2018. a. suvest klubi kodusaaliks.

Alates 2022.aastast nõuab Tallinna Haridusamet oma spordipindadel tegutsevatel onrganisatsioonidel treeneritelt vähemalt EKR 4 kutsetaseme olemasolu.

Seesugune nõue pani veelgi gruppe sulgema, kuna EKR 3 tasemega treeneritel on keelatud saalides üksi töötada, ent kõikide treeninggruppidele ei olnud võimalik EKR 4 või kõrgema tasemega treenerit leida. Samuti, sõjaline olukord maailmas, tingis asjaolu, et saalirentide hindade ning kommunaalkulude tõusud survestasid tõstma õppemaksu hindasid, mis aga mõjus paljudele lapsevanemate majnduslikult laastavalt, mistõttu olid sunnitud lapse treeningud meie klubis katkestama.

Kokku võrreldes 2021 aastaga laste arv langes 107 lapse võrra.

Muu klubiline tegevus

Klubi korraldas rühmvõimlemise võistlusi, millest tähtsaimaks peame Mall Kalve Memorial CUP.

Akrobaatika osakonna korraldusel toimus traditsiooniline võistlus “Piruett Acro Spring CUP”

Kooli lapsed osalesid klubi poolt organiseeritud suvelaagrites, kokku viies vahetuses (Madsa, kaks vahetust Murastes, ja RV osakonna A- gruppidele-

Kääriku).

Klubil õnnestus läbi viia traditsioonilised kontserdid- Kevadkontsert, mis toimub igal aastal Kalevi Spordihallis (2022.aastal Salme Kultuurikeskues) ning

Jõulukotnsert, mis toimus sel korral samuti Salme Kultuurikeskuses).

Klubil jäi korraldamata igaaastane harrastusvõimlemise koolitus

Klubi all tegutseb kaks täiskasvanute rühma, kuhu 31.12.2022 seisuga kuulus kokku 22 inimest.

Kontoritöötajaid on 31.12.2022 seisuga 3 inimest.

31.12.2022 seisuga on MTÜ Võimlemisklubi Piruett juhatus 2-liikmeline ja valitud on revident.

Juhatus korraldas ühe üldkoosoleku.

Juhatuse koosolekuid toimus majandusaasta perioodil neljal korral, mis enamasti toimusid veebi keskkonnas.

Seisuga 31.12.2022 on hääleõiguslike klubiliikmete arv 29.

VÕIMLEMISKLUBI PIRUETT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.