Rohkema info nägemiseks:

SOTSIAALHOOLE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 710; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOTSIAALHOOLE ÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

SOTSIAALHOOLE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 710 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

SOTSIAALHOOLE ÜHING tegevusaruanne 2022

Sotsiaalhoole Ühingu põhieesmärk on aktiviseerida töövõimelisi inimesi, kellel on probleeme töö leidmisega.

Selle eesmärgi täitmiseks, tegime 2022. aastal koostööd kriminaalhooldajate ja politseiga, rakendades tööle inimesi, kellele oli määratud ühiskondliku kasuliku töö tunnid.

2022. aastal osutasime aadressil Tulbi-põik 3, Haapsalu, asuvas täiskasvanute varjupaigas abivajajatele majutusteenust. Majutuseenust pakkusime omavalitsustele üle eesti, kõige rohkem teenuse vajajaid oli 2022.

aastal Haapsalu linnast ja Märjamaa vallast. 2022. aastal oli varjupaigas pikaajalisi kliente 71 ja ajutisi kliente 49.

Veel tegime koostööd kriminaalhooldajate ja politseiga, rakendades tööle inimesi, kellele oli määratud ühiskondliku kasuliku töö tunnid. 2022. aastal rakendasime tööle koostöös Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalitusega ning Haapsalu kriminaalhooldajatega üle 40 kohtu poolt üldkasuliku tööga (ÜKT) karistatud inimest.

Tallinnas pakkusime majutusteenust aadressil Tondi 26. Haapsalus pakkusime majutusteenust lisaks aadressile Tulbi-põik 3 veel aadressil Tamme 21A, kus on 20 korterit.

Ühingul on Haapsalus aadressil Tulbi-põik 5 2002. aastast töökoda ja laohoone ning laoplats, kus tegelesime küttepuude tükeldamisega ja ladustamisega ning kohtu poolt üldkasuliku tööga karistatud inimeste tööle rakendamisega. Töökoda kasutatakse remonditöödeks ja töövahendite hooldamiseks ning hoiustamiseks.

2022. aastal said juhatuse liikmed tasu juhatuse liikmeks olemise eest 20028 eurot. Juhatuse liikmed ei saa tasu ametist lahkumise korral või tagasikutsumise korral. Sotsiaalhoole Ühingu juhatusse kuulub kaks liiget.

2022. aastal töötas Sotsiaalhoole Ühingus keskmiselt 9 töötajat. Tööjõukulude kogusumma oli 108749 eurot.

Tarvo Pikkaro

Juhatuse liige

SOTSIAALHOOLE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.