Rohkema info nägemiseks:

EESTI KUTSEKOOLISPORDI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 291; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KUTSEKOOLISPORDI LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI KUTSEKOOLISPORDI LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkus Covidi epideemia tagajärgede silumine. EKKSL läks Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalast Kultuuriministeeriumi haldusalasse, millega paraku kahanes taaskod ka mei eeelarve. Sellest hoolimata jätkas organisatsioon oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist samas mahus. Meie tegevusaasta jaguneb endiselt kevadhooajaks ja sügishoojaks. Lisaks õpilstele tegevuste, võistluste ja projektide pakkumisele pöörame tähelepanu ka koolide töötajate liikumisharrastusele.Jätkame võimaluste piireska koolitustegevust oma liikmeskoolidele.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Meistrikate 2. liiga kossu finaal Pärnus (26.03.2024)

Täna toimus meie selle aasta meistrivõistluste 2. liiga kossu finaal. Seda koduses Pärnu Pauluse spordihallis. Finaali olid ennast alagruppidest mänginud: Talli
ekksl.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.