Rohkema info nägemiseks:

EESTI KUTSEÕPPE EDENDAMISE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 550; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KUTSEÕPPE EDENDAMISE kohta arvamuslugu!"

EESTI KUTSEÕPPE EDENDAMISE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 550 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

EKEÜ 2022.a. tegevusaruanne.

EKEÜ on 2022.a. tegutsenud juhatuse poolt kinnitatud tegevuskava alusel, mis on heaks kiidetud

EKEÜ juhatuse koosolekul 25. oktoober 2021.a. Selles on sõnastatud ühingu missioon, visioon ja eesmärgid 2022 – 2024:

Missioon: EKEÜ põhitegevuseks on kutsehariduse edendamine koostöös tööandjate, töövõtjate ja teiste organisatsioonidega ning riigiasutustega.

Visioon: Eesti kutseharidus on rahvusvaheliselt konkurentsivõimeline, arvestatav partner ettevõtjatele, õppijatele parimat õpikeskkonda pakkuv.

Eesmärgid: Ühing on Haridus- ja teadusministeeriumi sotsiaalne partner, meie liikmed osalevad haridus- ja kutseharidust puudutavate initsiatiivide, strateegiate ja seadusandluse väljatöötamisel ning ellu viimisel. Osalemine ministeeriumite ja tööandjate korraldatud koosolekutel ja aruteludel, töörühmades ja komisjonides annab ühingule võimaluse olla partneriks hariduspoliitika kujundamisel ja ellu viimisel. Ühing valib teemad arendamiseks eestkõnelejad.

Ühing korraldab oma liikmete informeerimist ja koolitamist, teeb koostööd ettevõtjate ja teiste partneritega kutsehariduse edendamiseks. Teemaseminarid, koolitused ja üldkoosolekud on ühingu liikmete aktiivse kaasamise võimalused. Nendest põhimõtetest on ühing 2022.a. tegevustes ka lähtunud.

EKEÜ oluline tegevus on oma liikmete ja koostööpartnerite teavitamine, meie seisukohtade (cid:127) esitamine ja kaitsmine. Oma liikmeid teavitame meillisti kaudu, samuti ühingu erinevatel seminaridel ja teemakoosolekutel.

Oleme esindatud mitmetes töörühmades ja komisjonides. Tänan kõiki liikmeid, kes ühingu nimel (cid:127) toimetavad.

EKEÜ on ETKL ja EVEA liige, Teeme tööandjatega koostööd kutseõppe edendamiseks (cid:127) suurtööandjate ja väikeettevõtjate huve arvestades ja neile omapoolseid ettepanekuid esitades.

EVEA-s esindab ühingut Triin Laasi-Õige, ETKL-s Paul Palekand.

EKEÜ on Haridus- ja teadusministeeriumi sotsiaalne partner. Põhiline arutelude ring oli 2022.a.

(cid:127) osalemine kutsehariduse nõukojas (Paul Alekand, Tarmo Loodus), kutsehariduse rahastamine, keskhariduse mõiste sisustamine, uue KÕS lähteülesande arutamine.

HTM partnerlus tagas ühingule 10 000 € tegevustoetust. Toetuse eesmärk on tagada ühingu (cid:127) kaasatus erinevatel teemaaruteludel, osalemine erinevates komisjonides, ühingu liikmete teavitamine jms. Toetust kasutasime kutsehariduse edendamiseks läbi siseriikliku võrgustiku arendamise ja Eesti esindamisele rahvusvahelistel sündmustel.

EKEÜ osales Eesti Omavalitsuspäeva korraldamises, et viia kutseõppe edendamine (cid:127) omavalitsuste tegevusega paremini haakuvaks. Sel aastal oli VI Eesti Omavalitsus Päev augustis

Viljandis. Selles tegevuses esindab ühingut Tarmo Loodus.

EKEÜ kõrgeim võimuorgan on üldkoosolek. 2022.a. korraldasime ühe üldkoosoleku 28.aprillil (cid:127)

Rakveres. Oluline otsus oli 2021.a. aastaaruande kinnitamine, 2022.a. tegevuskava kinnitamine ja liikmemaksu tõstmine 5-lt 25-le eurole.

Igapäevaselt korraldab ühingu tegevust 9 liikmeline juhatus. Juhatuse koosolekud toimuvad vastavalt vajadusele, kokku oli neid aruande aastal 9. Olulisemad arutelud olid: 26.01 – kevadseminari korraldamine, rahvusvahelistumise teema arendamine, kutsehariduse (cid:127) eksport, EKEÜ ja EKJÜ projekti kokkuvõte 15.02 – uue juhatuse liikme nimetamine; (cid:127) 02.03 – kutsehariduse uue tegevuskava arutelu, kutsehariduse strateegia koostamise (cid:127) põhimõtted; 07.04 – uute liikmete vastuvõtmine; (cid:127) 12.04 – üldkoosoleku kokkukutsumine ja päevakord; (cid:127) 27.04 – EKEÜ rahvusvahelikustamine ja EKEÜ, Kutsehariduse uus tegevuskava, eesmärkide (cid:127) ja tegevuste arutelu; 08.09 – 2022/2023 õppeaasta plaani kinnitamine, Praline projekti tegevused ja rahastus, EKEÜ (cid:127) sõnumid ja kommunikatsioon;

EESTI KUTSEÕPPE EDENDAMISE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.