Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNEMAA KRIISIABIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 110; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNEMAA KRIISIABIKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÄÄNEMAA KRIISIABIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Läänemaa Kriisiabikeskus MTÜ

Tegevusaruanne - 2022. aasta tegevuse kokkuvõte

Tegevust toetas Haapsalu Linnavalitsus.

2022 aastal osalesid perede nõustamisel kokku 5 nõustajat, sh. 2 psühholoogi ja 2 vabatahtlikku kriisiabi nõustajat ja jurist. Juriidilise nõustamise projekti ei rahastatud ja töö jätkus väikeses mahus peamiselt vabatahtlikkuse alusel. Seoses covid-19 ohuga ja vaktsineerimise mõjuga oli inimestel suurem vajadus saada psühholoogilist kriisiabi nõustamist ning esmatasandi juriidilist abi. Sõjaolukord Ukrainas mõjutas kõiki inimesi, sest kasvas teadmatus ja hirm. Alates märts 2022 lisandus ka Ukraina sõjapõgenike kriisiabi nõustamine. Psühholoogiline nõustamine toimus vastavalt klientide vajadusele nii eesti kui vene keeles. Rahastamine oli paraku piiratud ja palju tööd tehti jätkuvalt vabatahtlikkuse alusel. 2022 aastal panime rohkem rõhku nõustajate ja vabatahtlike kriisiabi spetsialistide eneseabi toetamisele. Toimusid kovisioonid ja seminarid teadmiste täiendamiseks ning koostöö tõhustamiseks.

Andmed 2022.aasta tegevuse kohta: 1. Psühholoogilisel nõustamisel nõustatud perede arv 262 2. Esmatasandi juriidiline nõustamine - peamiselt vabatahtliku tööna

LÄÄNEMAA KRIISIABIKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.