Rohkema info nägemiseks:

MÄRJAMAA ETTEVÕTJATE PIIRKONDLIK ÜHENDUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 405; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄRJAMAA ETTEVÕTJATE PIIRKONDLIK kohta arvamuslugu!"

MÄRJAMAA ETTEVÕTJATE PIIRKONDLIK ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Märjamaa Ettevõtjate Piirkondlik Ühendus on asutatud 20. aprillil 2000 (registrisse kantud 26.05.2000). Ühenduse tegevuse eesmärkideks on ettevõtjate omaalgatuslik ühendamine, nende omavahelise koostöö korraldamine, regionaalsele arengule kaasaaitamine, ettevõtlusalase teabe hankimine, süstematiseerimine ja levitamine ning seminaride, kursuste ja ühisürituste korraldamine.

Ühenduse tööd juhtis seitsmeliikmeline juhatus. Uus juhatus valiti 16. juunil 2021. Juhatus on valitud kaheks aastaks. Juhatus tasu ei saanud. Ühendusel on ametis sekretär, kellele arvestati 2022.

aastal töötasu 1945 eurot.

2022. aasta lõpuks oli ühingus 36 liiget. 2022. aastal astusid liikmeks Akinom OÜ, Siima

Kinnisvara OÜ ja Eero Praks Tooma Talu. Liikmete seast astus välja OÜ Orgita Põld.

2022.a tulud olid 41 720 eurot (2021.a 7942 eurot). Aruandeaasta tulem oli 2805 eurot (2021.a. oli 1593 eurot). Omavalitsustest toetas MEPÜ tegevust Märjamaa vald kokku 1200 euroga.

Liikmemaks 2022. aastal oli 120 eurot ning liikmeks astumise maks 50 eurot.

MEPÜ jätkas 2022.a oma põhikirjalist tegevust eesmärgiga ühendada piirkonna erinevate valdkondade ettevõtjaid ning korraldada neile ühisüritusi.

Teoks tehti järgmised sündmused: 10. märts - Märjamaa raamatukogus kell 18 INFOÕHTU TÖÖANDJATELE. Kõneles Eesti

Töötukassa Raplamaa osakonna tööandjate konsultant Lili SAKSING.

27. aprill - MEPÜ üldkoosolek pubis Vana-Bussikas 07.-08. juuni - juhatuse liikmed osalesid RAEKi korraldatud Raplamaa ettevõtjate ühingute õppereisil Pärnumaal 14. juuli - MEPÜga teatrisse - Pärnu Endla teatris etendus "Põrgupõhja uus Vanapagan" 04.-07.august - õppereis Ahvenamaale. Leader-meetmest toetatud projekt „Ettevõtjate toimetulek

Covid-19st tulenevate tagajärgedega - Ahvenamaa ettevõtjate kogemused".

5. oktoober - Märjamaa raamatukogus KOOLITUSÕHTU "Mis on suhtekapital ja kuidas see mõjutab ettevõtte käekäiku?". Kõneles Jaanus KANGUR.

9. november - Märjamaa raamatukogus KOOLITUSÕHTU "Tööstress ja läbipõlemine".

Koolitajaks Elliko Konno.

9. detsember - MEPÜ jõulupidu Teenuse mõisas.

Aasta jooksul toimus 3 juhatuse koosolekut, s.h üks e-koosolek.

Info MEPÜ tegemiste kohta kajastub MEPÜ facebooki leheküljel ja alates 2022.a detsembrist ka

MEPÜ kodulehel https://mepy.ee/. Lisaks on üldandmed ühenduse kohta olemas Märjamaa valla kodulehel https://marjamaa.kovtp.ee/et/marjamaa-ettevotjate-piirkondlik-uhendus

MEPÜ eesmärk on tõsta ettevõtjate teadlikkust läbi erinevate koolituste ja koolitussvõimaluste loomise, arendada kohaliku koostööd ja seeläbi edendada maapiirkonna ettevõtlust.

Korraldatavatele koolitustele ja teabeõhtutele kaasatakse võimalusel jätkuvalt mitte ainult ühenduse liikmeid, vaid ettevõtmised avatakse suuremale hulgale huvilistele.

2023.a on planeeritud korraldada 3 avalikku koolitusõhtut.

Leader meetmest on toetuse eraldamise otsuse saanud projekt „MEPÜ õppe- ja inspiratsioonipäevad Itaalias“. Õppereis on kavas läbi viia 2023.a teises pooles, eeldatavalt september-oktoober 2023.

Eesmärk on jätkata MEPÜ liikmetele ja nende peredele erinevate vabaaja ürituste korraldamist – sportlikud tegevused, aastalõpupidu, teatri ühiskülastus jms.

MÄRJAMAA ETTEVÕTJATE PIIRKONDLIK ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.