Rohkema info nägemiseks:

TARTU NÕUSTAMIS- JA KRIISIABIKESKUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke psühholoogilisi teenuseid, sealhulgas individuaalset nõustamist, psühhoteraapiat, ja kriisiabi, eesmärgiga võimendada inimeste tervist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogukonna heaolu südames on kaastundlik ja mõistev lähenemine vaimsele tervisele. Meie, Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskuses, oleme pühendunud pakkuma pelgupaika neile, kes otsivad lohutust segaduste aegadel. Meie missioon on selge: pakkuda terviklikke psühholoogilisi teenuseid, sealhulgas nõustamist, psühhoteraapiat ja kriisiabi, et võimestada inimesi ja tugevdada meie ühiskonna kangast.

Meie teenused on kohandatud vastama iga inimese ainulaadsetele vajadustele, pakkudes erinevaid spetsialiseeritud toetussüsteeme. Alates individuaalsest psühholoogilisest nõustamisest, mis käsitleb isiksuse ja suhtlemise probleeme, kuni psühhoteraapiani, mis on mõeldud inimeste abistamiseks stressi, kriiside ja läbipõlemisega toimetulekul, on meie ekspertide meeskond valmis teid elu väljakutsete kaudu juhendama.

Noortele, kes navigeerivad täiskasvanuks saamise keerukustes, keskendub meie noorukite nõustamine enesekindlusele, iseseisvusele ja suhete loomisele. Me mõistame isikliku arengu keerukust ja oleme siin, et toetada üleminekut täisväärtuslikule täiskasvanuelule.

Iseenda mõistmine on teekond ja meie isiksuse psühhodiagnostika kasutab teste psühholoogiliste omaduste selgitamiseks, luues aluse eneseanalüüsiks ja paremate otsuste tegemiseks. Suhte valdkonnas pakuvad meie paari- ja perenõustamise teenused ülevaadet inimestevahelistest dünaamikatest, aidates lahendada konflikte ja suurendada rahulolu isiklikes suhetes.

Kui traditsioonilised mustrid enam oma eesmärki ei teeni, võib meie psühholoogiline paaride ja pereteraapia tuua positiivseid muutusi pere suhetesse, soodustades tervislikumat ja toetavamat kodukeskkonda.

Meie pühendumus vaimsele tervisele ulatub kaugemale individuaalsetest teenustest. Pakume kiusamisvastaseid programme, depressiooni ravi ja tuge ärevushäirete korral. Meie mitmekeelne nõustamine tagab, et keelebarjääride tõttu ei jää keegi kõrvale ja me seisame lootuse majakana kõigile, kes otsivad psühholoogilist abi.

Loosungiga 'Võimestades meeli, tugevdades elusid!' kutsume teid alustama eneseavastamise ja tervenemise teekonda Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskuses. Koos suudame elu väljakutsetele vastu astuda, varustatuna vajalike vahendite ja toega tervema, õnnelikuma tuleviku jaoks.

TARTU NÕUSTAMIS- JA KRIISIABIKESKUS MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskus on koht, kus tunned end turvaliselt ja mõistetuna. Nende professionaalne abi on hindamatu.

- Liisa P.

Suurepärane teenus! Sain siit abi, mis aitas mul ületada ärevushäired. Soovitan kõigile, kes vajavad psühholoogilist tuge.

- Peeter A.

Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskus oli minu jaoks tõeline pääste. Nende toetav ja mõistev lähenemine aitas mul ületada eluraskused. Aitäh!

Kuidas saan psühhoteraapia Sinu elu muuta?

Psühhoteraapiat, mida tihti nimetatakse ka kõneteraapiaks, kasutatakse psühholoogiliste häirete ja emotsionaalsete raskuste ravimiseks psühholoogiliste tehnikate abil. See hõlmab struktureeritud suhtlust koolitatud terapeudi ja kliendi vahel, eesmärgiga parandada kliendi heaolu ja vaimset tervist. Hoolimata tõestatud efektiivsusest on psühhoteraapia mõnikord valesti mõistetud. Mõned usuvad, et see on mõeldud ainult tõsiste vaimse tervise probleemidega inimestele, teised peavad seda nõrkuse märgiks. Siiski on psühhoteraapia võimas vahend igaühele, kes soovib oma elu parandada. Suurenenud

Dropdown

kõik artiklid

Milline on psühholoogilise hindamise roll laste vaimse tervise mõistmisel?

Psühholoogiline hindamine on põhiline protsess üksikisiku vaimse tervise, kognitiivsete võimete ja emotsionaalse toimimise mõistmisel. See hõlmab standardiseeri
ssb.ee
Psühholoogiline hindamine on põhiline protsess üksikisiku vaimse tervise, kognitiivsete võimete ja emotsionaalse toimimise mõistmisel. See hõlmab standardiseeritud testide, vaatluste ja intervjuude seeriat, mida viib läbi kvalifitseeritud psühholoog, et saada ülevaade inimese psühholoogilisest seisundist. Vanemate ja hooldajate jaoks on nende laste psühholoogilise heaolu mõistmine ülioluline. See aitab ära tunda nende tugevusi, arenguvajadusi ja võimalikke psühholoogilisi probleeme, mis võivad mõjutada nende arengut ja igapäevast toimimist. Psühholoogilise hindamise protsess

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.