Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI KEILA SWIMCLUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 808; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI KEILA SWIMCLUB kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI KEILA SWIMCLUB MTÜ hetkeolukord

Juba 808 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Keila Swimclubi/Indrek Sei Ujumiskool töötas 2022.a. vastavalt klubi Juhatuse poolt kinnitatud tööplaanile.

Kaasalöömise huvi ja osavõtt Keila Swimclubi Indrek Sei Ujumiskooli õppetööst on ujumislastel olnud jätkuvalt positiivne, kuid pandeemia järgselt siiski ei ole õnnestunud taastada kõikide rühmade täituvus ja gruppide arv erinevates osakondades.

2022.a. 31.detsembri seisuga seisuga oli see 949 ujujat, neist 409 tüdrukut.

Klubis jätkasid 2022.a.aastal kõik kuus osakonda. Klubiga liitusid uued treeneritaset omavad noored treenerid. Klubi jätkab plaanipärast tegevust, muutes õppetöö dünaamiliseaks ja efektiivsemaks nii, et vastavalt vanusele ja oskustele oleks tulemused kõige paremad.

Tegutsesime jätkuvalt suuanal, et olla valmis osakondade arvu suurendamiseks eesmärgiga haarata üha rohkem lapsi ujumiselusse ning samas leida talente, et neile anda võimalus väljundiks tippsporti.

Peamised suunad laienemiseks on Harjumaa, aga kuna kutsustud on ka Tallinnasse, siis ettevalmistused ja läbirääkimised koostööks käivad erinevate huvilistega ka seal.

2022.a. lisandusid Keila Swimclubi kollektiivi uued noorema generatsiooni treenerid, kes on omandanud treeneri tase.

Kasvanud on osavõtjate arv EUL kalenderplaanis registreeritud võistlustel nagu „Kõik Meie Pardikesed“ , “ Noored tähed“ , Arena

Baltic Talents ning EUL NS etappidel jarahvusvahelistel tiitlivõistlustel, kuhu pääsuks on vaja näidata normatiivide täitmist ning oleme jõudnud ka medalikohtadeni, samuti osalevad klubi ujujad erinevatest osakondadest laste treeninglaagrites alates 2022.a.

Otepääl kui ka Keila Tervisekeskuse hostelis pikendatud nädalalõppude laagrites, mille arv tõusi ka sellel aastal .

Jätkasime üsna edukalt klubi aastatepikkust traditsiooni ja viisime läbi klubi parimatele treeninglaagrid 50 m väli ujulates Calellas

Hispaanias ning Belekis Türgis.

2023.a. jätkab klubi suviste treeninglaagrite läbiviimist Marguse Spordibaasis Otepääl.

Jätkuvalt on suureks abiks tööplaanis olevate eesmärkide ja arengute elluviimisel ladus koostöö meie kauaaegsete koostööpartnerite : Kultuuriministeeriumi ,Kuusalu vallavalitsuse, Rae vallavalitsuse, Saku Vallavalitsuse , Saue Vallavalitsuse ,

Lääne- Harju Vallavalitsuse , Keila Linnavalitsuse ja Keila Tervisekeskusega. Oleme saanud realiseerida valdava osa oma tööplaanist .

Klubi on 100 % viinud ellu oma kalenderplaani ja korraldanud kõik planeeritud võistlused ja üritused. Tänu Hosteli avamisele Keila

Tervisekeskuses on olnud hea võimalus suurendada üle kahe korra ühiseid treeninguid ning ühiseid laagreid koos teiste klubi lastega üle kogu vabariigi, et treenerid saaks uusi kogemusi ning pakkuda lastele vaheldust ning motivatsiooni.

Osa võeti kõikidest EUL tiitlivõistlustest. Jätkuvalt töötab edukalt projekt „Indrek Sei –Sellist Meistriks. Oleme uuendanud klubi kodulehekülge ning rajanud uued kanalid ka sotsiaalmeedias. Uuendasime gruppidesse registreerimise korda ning uuendus võeti kiirelt kasutusele.

Tänavu võitsid klubi noorujujad Eesti Noorte MV eri vanusegruppides hulganisti medaleid. Klubis treenivad vabariigi noortemeistid, kaks ujujat on arvatud EUL koondise kandidaatite nimekirja ja on eraldatud ka stipendiume. See on märk töö kvaliteedi tõusust.

Osaleti 7 korral rahvusvahelistel võistlustel, kahel korral Soomes , ja neli korda Lätis ja ühel korral Leedus..

Korraldati 13 ujumisvõistlust, neist 6 üle vabariiklikku, kus püstitati ka vabariigi täiskasvanute ja noorte rekordeid . Korraldasime

Harjumaa kõik ujumisvõistlused kogu hooaja vältel ja seda juba 20.aasta järjest.. Osalesime ka uute noortele mõeldud võistlussarjade arendamises ,“Noored Tähed“ ,SK Garant ujumisvõistlused ning“ Kõik meie Pardikesed“ etapid ning finaalvõistlused toimusid meie klubi korraldamises osalemisega. Alates 2021.a. sügisest toimuvad „Kõik Meie Pardikeed“ Keila Swimclubi lipu all.

Tänu koostöö arendamisele ARENA EESTI, Turboga oleme saanud meie koondise ujumisvarustuse viia parimale tasemele.2015.a.

hooajast alates ujuvad meie klubi lapsed meie klubile spetsiaalselt disanitud ujumistrikoodes –ja pükstes . alates 2020.a. hooajast kuulub meie klubi brändiga varustus õppemaksu sisse ja nii on klubi eredalt nähtav vabariigi ujumismaastikul.

Jätkuvalt on väga hea koostöö olnud kõikide seniste koostööpartneritega Turbo, ABC Motors, Euronics, Kadarbiku Talu, AS,

Rademar, Arena ja Saku Õlletehas AS’ga.

Korraldati 13 lastelaagrit 181 ujujale Keila Tervisekeskuse hostelis ja üks suvelaager 65 õpilasele

Klubi treeneritest on omistatud VII kutsekvalifikatsiooni tase Tõnu Meijelile,VI tase Toni Meijelile, V tase Leili Meijelile ,V tase Britta

Westholmile ning V aste Maria Treile, Daniel Seile. Tublilt arenevad ka klubi noored treenerid- Kairit Reinvald, Kelli Metsale on

SPORDIKLUBI KEILA SWIMCLUB MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.