Rohkema info nägemiseks:

EESTI FOLKLOORI INSTITUUT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI FOLKLOORI INSTITUUT kohta arvamuslugu!"

EESTI FOLKLOORI INSTITUUT MTÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Folkloori Instituut 1. Jätkus kakskeelse raamatu „Maailmade vahel. Ello Kirsi üleskirjutustes 1938-1949“ I osa trükiks ettevalmistustöö: korrektuur, küljendamine ja keeletoimetamine jaanuar-maikuu 2022.

Kakskeelse raamatu „Maailmade vahel. Ello Kirsi üleskirjutustes 1938-1949“ II osa ettevalmistustööd: keeletoimetamine ja korrektuurid, september kuni detsember. Tööd tehti vabatahtliku panusena.

2. Abistati konverentsi „Nature and Culture“ veebilehe valmistamise ja reklaamtekstidega (Toimus 19-23. september 2022 Tartus, Vanemuise 42.

3. Folkloori reklaamivate videoloengute ettevalmistamine teemal „Millest mõtlevad metsad, millest räägib“ vesi, kohtumised kunstnike ja teadlastega (5 kohtumist).

4. Abi slaavi rahvusrühmalt koolifolkloori kogumisel oktoober-november – küsitlused teemal loomajutud ja loomanimed, tähtpäevade temaatika ettevalmistamine. Saadud vastused 70 isikult.

5. Kultuurkapitali rahastusel algasid käsikirja „Saaremaa nõiad“ ettevalmistustööd (lisamaterjalide digitaliseerimine, märgendamine, kommenteerimine, november, detsember, jätkub 20223). Kultuurkapitali leping S07-22/0710.

6. Arutati vajadust muuta juhatust ja tegevuskava, kuna üks juhatuse liige on püsivalt asunud elama Itaaliasse (Sõukand) ja mitmed liikmed on koroonalaine ja lapsepuhkuse tõttu olnud tegevusest eemal. Detsembrikuu koosolekul otsustati valida uude juhatusse Mare Kõiva, Andres Kuperjanov, Rahel-Laura Vesik.

EESTI FOLKLOORI INSTITUUT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.