Rohkema info nägemiseks:

MAADLUSKLUBI LEO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAADLUSKLUBI LEO MTÜ kohta arvamuslugu!"

MAADLUSKLUBI LEO MTÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Maadlusklubi Leo põhitegevus on jätkuvalt maadlustreeningute läbiviimine nii kreeka-rooma kui ka vabamaadluses, samuti nende kõrval ka sumo ja naistemaadlus (EMTAK 2008 kood 93121).

Treeningud kreeka-rooma, vaba- ja naistemaadluses viidi läbi Paikusel, Sindis ja Pärnus, kus treenis kokku 50 noort ja 10 täiskasvanut. Aasta jooksul võtsime osa kolmekümne kaheksast võistlusest. MTÜ Maadlusklubi Leo teeb koostööd MTÜ Rand kooliga. Oleme Pärnumaa Spordiliidu ja Eesti Maadlusliidu liikmed ja alates käesolevast aastast Eesti Sumoliidu liikmed.

Septembrikuus toimusid Leo Kreinini XXI maadlusturniir Paikusel, mille korraldaja oli Maadlusklubi Leo. Viisime läbi aasta jooksul ühe laagri suvel Jõulumäel. Laagris osales 30 noormaadlejat. Pärnu linnas toimusid treeningud Pärnu Raba Lasketiiru maadlussaalis ja Paikuse

Spordikeskuses (Paide mnt 19) maadlussaalis ja Sindi Gümnaasiumi maadlussaalis. Kreeka-rooma ja naistemaadlustreeninguid viib läbi Sindis

Kauri Mitt ja Argo Mitt ning Paikusel Gristen Heinmets. Vabamaadlustreeninguid viib läbi Pärnus Arne Maalinn. Üldfüüsilist treeningut viis läbi

Seljametsas Argo ja Kauri Mitt.

Maadlusklubi Leo on olnud jätkusuutlik treeningbaaside, -varustuse, regulaarsete treeningute ja võistlemiste osas. Eesmärgid täitsime, saime neljas vanuseklassis medalid Eesti MV.

Positiivne oli see, et saime koroonajärgselt terve aasta läbi ilusasti trenne teha ja võistlustel käia. Korraldasime Pärnumaa Meistrivõistluse, mis toimus teist korda koos Läänemaaga, seekord Sindis. Korraldajateks olid Maadlusklubi Leo ja mõlema maakonna Spordiliidud.

Koostöös maadlusliiduga korraldasime Paikusel Õpilaste Eesti Meistrivõistlused.

Põhjamaade MV-l Tallinnas saavutas Rasmus Tõnismäe Kreeka-Rooma maadluses U17 vanuseklassis V koha ja U20 vanuseklassis 10. koha ja vabamaadluses U17 vanuseklassis saavutasid nii Rasmus Tõnismäe kui ka Maximus Maalinn III-d kohad. U15 Euroopa MV Horvaatias osales kreeka-rooma maadluses Tanner Tilk (28.koht) ja vabamaadluses Rasmus Tõnismäe (19.koht). U20 Euroopa MV-l Itaalias, kus Raimond

Uibo saavutas kreeka-rooma maadluses 22.-nda koha. U23 MM Hispaanias Kreeka-Rooma maadluses saavutas Randel Uibo 20.nda koha.

Argo Mitt krooniti maailmameistriks Kreeka-Rooma maadluses veteranide MM-il Bulgaarias.

2022. aastal juhatuse liikmed tasu ei saanud, töölepinguga töötavaid isikuid oli 1 treener, kelleks oli Kauri Mitt.

Eesmärgid 2023 - 2024 aastaks.

Planeerime säilitada saavutatud taseme, püüda neljas vanuseklassis Eesti Meistrivõistlustelt medaleid ja saavutada pääsud Euroopa ja Maailma

MV-tele maadlemiseks. Aastateks 2023 ja 2024 taotleb Maadlusklubi Leo Eesti Meistrivõistluste korraldamise õigust rannamaadluses.

Soovime soetada treeningbaasidesse uusi treeningvahendeid.

Eesmärk viia Leo Kreinini XXII ja XXIII Mälestusvõistlused Paikuse Spordikeskuses ning 2023 ja 2024 Rannamaadluse MV Pärnu rannas läbi hästi organiseerituna.

MAADLUSKLUBI LEO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.