Rohkema info nägemiseks:

LASTEKESKUS TÄHETORN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 350; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LASTEKESKUS TÄHETORN MTÜ kohta arvamuslugu!"

LASTEKESKUS TÄHETORN MTÜ hetkeolukord

Juba 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Lastekeskust külastanud laste arv (aasta jooksul kokku) oli 30 last. Külastuskordade arv 2160.

Laste arv seisuga 31.dets.2022 oli 24 last.

Teenuselt lahkus 2022.a. 5 last, neist 1 seoses kolimisega, 2 lõpetas põhikooli, 2 vajas ajutiselt teenust.

2022.a. tuli teenusele 6 uut last.

2022.a. praktikante polnud.

Lastekeskuse ametikohad 2022.a olid: tegevjuht, sotsiaalpedagoog, kasvataja, õpetaja abi (osaline koormus). Lisaks töötas lastekeskuses igapäevaselt asendusteenistuja.

Pärast koroona epideemiat sai läbi viia jälle suvelaagri täies mahus koos Ameerika Calvary UMC (Nashville, TN) vabatahtlikutega ning jõulupeo koos külalistega. Sotsiaal- ja Tervishoiuameti projekti raames sai korraldada Jõulupeo Kiek in de Kök muuseumis koos toitlustuse, muuseumiprogrammi ja külalistega.

2022.a. maailmas aset leidnud sündmused mõjutasid oluliselt ka lastekeskuse tegevust. Lastekeskus üüris ruume aadressil Kopli 30a, kus soojustus tuli hoovis asuvast gaasikatlast. Gaasi hinna tõusust tulenevalt kerkisid küttearved mitu korda suuremaks ning selliste arvetega polnud võimalik oma tegevust jätkata. Lõpuks läks ka gaasikatel katki. Mõned kuud õliradiaatoritega kütta soojustamata kivimaja osutus keeruliseks ning novembri kuus oli lastekeskus sunnitud kolima teistesse ruumidesse. Põhja-Tallinna LOV pakkus rendipinnaks ruumid Erika 5a., mis asuvad kunagise ühiselamu 1.-l korrusel. Uues kohas pidi värvima kõik ruumid – seinad ja laed ning välja ehitama kööginurga, tuues sinna vee- ja kanalisatsioonitorud. Kolimisel, värvimisel ja torude paigaldamisel aitasid kaasa vabatahtlikud.

Tegevusaruande koostas

Tegevjuht

Veronika Fjodorova

LASTEKESKUS TÄHETORN MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.