Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVA LINNA TEATER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 109; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVA LINNA TEATER kohta arvamuslugu!"

JÕGEVA LINNA TEATER MTÜ hetkeolukord

Juba 109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Jõgeva Linna Teater MTÜ tõi 2023. aastal lavale M. McDonagh´i näidendi „Leenane´i kaunitar“ uusversiooni. Varemalt on seda teksti mängitud ka „Mägede iluduskuninganna“ nime all mitmetes teatrites. Esietendus oli 14. juulil ning mängiti seda 12. korral. Selleks puhuks korraldati ümber ka Vana-Kuberi talu kuursaal, kuhu ehitati tribüünid 50. vaatajale, soetati valgustehnika koos puldiga ning kõlar. Alates augustist toimusid samas paigas ka filmiõhtud, kus näidati uuemaid eesti mängu- ja dokfilme, sh. „Savusanna sõsarad“ , mis oli esimeseks filmiks ning lõpetas filmifestivali

Tanel Toomi film „Viimane vahipost“. Kõigi filmide eel rääkisid ka nende saamisloost filmide režissöörid, stsenaristid või produtsendid. See traditsiooniks kujunenud festival toimub 2024. aastal juba kolmandat aastat järjest.

Janek Varblas

Jõgeva Linna Teater MTÜ juhatuse liige

JÕGEVA LINNA TEATER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.