Rohkema info nägemiseks:

RAHVATANTSUSELTS MEIE MARI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAHVATANTSUSELTS MEIE MARI kohta arvamuslugu!"

RAHVATANTSUSELTS MEIE MARI MTÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta oli osaliselt veel koroona pandeemia lainel, aga III Eesti Naiste Tantsupidu tahtis tegemist - juhendaja Virve Muser oli N2 rühmade üldjuht ja Laiuse naisrühm Meie Mari osaline nii tantsimiste kui ka organiseerimstöödes. Pidu sai peetud ja hästi. Sügisest taandus tervise tõttu meie kauaaegne juhendaja Virve Muser ja väga tubl itantsija Liisa Katt võttis selle raske ja vastutusrikka töö enese kanda. Oli liikmete liikumist - kes lahkus, kes tuli juurde, aga jäime koos uue juhendajaga 12-liikmeliseks. Kuna olime veel kvalifitseerimata juhendajata, jäime ka ERRS-i toetustest ilma - aga nagu tänane päev näitab - oleme tegusad ja jätkame! Plaanides on rühma 30. nes juubel, võistutantsimine ja eneseteostused kogukonna hüvanguks.

Naiste treeningud esmaspäeviti ja kolmapäeviti Laiuse Põhikoolis kella 19.00 - 21.15, vajadusel lisatreeningud tantsivad: 1. Malle Aia 2. Helena Avi 3. Merilin Sirel 4. Barbara Laul 5. Tiia Kabrits 6. Kirke Olt 7. Kaja Luik 8. Rita Mäemuru 9. Siiri Rahn 10. Urve Uhek 11. Liisa Katt 12. Liivi Ulvi juhendaja Virve Muser

RAHVATANTSUSELTS MEIE MARI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.