Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, E. VILDE TEE 85 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 573; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, E. VILDE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, E. VILDE TEE 85 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 573 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023 a majanduskava täitmise aruanne 1.KÜ Vilde tee 85 tervikrenoveerimine PTVL alusel lõpetati 04. O8.2023. Vaegtööde lõpetamise tähtaeg oli 18.09.23, mida siiski tähtajaliselt täidetud ei ole. Ehitajaga pole olnud võimalik kokku leppida vaegtööde lõpetamise osas. KÜ on alustanud läbirääkimisi KredEx-iga, mis tingimustel on KÜ-l võimalik ehitaja poolt lõpetamata töid tellida teistelt töövõtjatelt ja kas on võimalik kasutada garantiirahasid. Novembris 2023 on ehitaja poolt sisse antud Kasutusteatise taotlus, mis on veel menetlusjärgus.

Ehitajaga sõlmitud kokkuleppe kohaselt jääb garantiiaja tagatise summa tagama lepingulist garantiiaja kohustust ning tasutakse Töövõtjale peale garantiiaja möödumist 10.05.2028 eeldusel, et nimetatud summat ei ole pidanud kasutama lepinguliste kohustuste täitmiseks.

Juhatus on hinnanud renoveerimise tervikprojekti hindega “hea”, kuna üldises plaanis püstitatud eesmärk teostatavate tööde osas on saavutatud. Tööde elluviimist ja protsessi on aga juhatus hinnanud hindega “kasin”. Viimase põhjuseks tööde venimine, kokkulepetest mitte-kinnipidamine, korduvalt antud katteta lubadused tööde tähtaegade osas ja nendest põhjustest tingitud ebamugavused ühistu liikmetele, projekti venimine ning suures mahus lisatöö juhatusele.

2. KÜ Vilde tee 85 sisekorra-eeskirjade eelprojekt on koostatud ja paranduste-korrigeerimiste faasis.

Kuna 2024 alguses on korteriühistutele erinevaid koolitusi/ seminare just sisekorra-eeskirjade koostamise teemal, siis soovime enne, dokumendi kinnitamist juhatuse poolt, Saada lisateavet, kas peaksime seadusest tulenevalt dokumendis veel muudatusi tegema. Loodetavasti jõuame 2024 üldkoosolekule esitada juba lõpliku dokumendi projekti.

3. Prügimaja välisfassaadi värskendamine on plaanis teostada 2024 kevad-suvel.

4.Näriliste tõrje on teostatud, paigaldatud kõikidesse keldritesse söödamajakesed, lisaks veel kaks söödamajakest maja ette ja kaks ka prügimajja.

5.Krisiikäitumise plaani koostamine 2023 jäi pausile, kuna riigile sai selgeks, et korteriühistuid ei saa üksi kohustada end kriisisiolukordadeks ette valmistama, vaid vaja on täpsemaid juhiseid, vaja on riigipoolset toetus. Jätkame plaaniga sellel aastal. Nii Päästeameti kui ka EKÜL-i poolt luuakse järjest uut infomaterjali ja tegevusjuhiseid, kuidas korteriühistud saaksid paremini valmistuda kriisiolukordadeks, arutlusel on toetuste kava. Üldkoosolekule 2024 toome esialgse plaani, mida korteriühistuna peame ja millisite tegevustega saame juba alustada.

6. Korteriühistu maksab tasu 1 juhatuse liikmele ja 1 koristajale. Kokku töötasu kulu koos maksudega

TALLINN, E. VILDE TEE 85 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.