Rohkema info nägemiseks:

NÕO VALD, TÕRAVERE ALEVIK, OBSERVATOORIUMI TN 5 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NÕO VALD, TÕRAVERE kohta arvamuslugu!"

NÕO VALD, TÕRAVERE ALEVIK, OBSERVATOORIUMI TN 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Nõo vald, Tõravere alevik, Observatooriumi tn 5 korteriühistu peamiseks tegevuseks on nimes märgitud aadressil paikneva korterelamu ühine majandamine ning kommunaalteenuste vahendamine ühistu liikmetele. Lisaks vahendab ühistu prügiveo teenust naaberühistule KÜ

Mimas ning õuehooldusteenust naaberkinnistule Observatooriumi 5c. Korteriühistus on 35 korteriomandit, kõigil neist on üldkoosolekul 1 hääl.

2023. aastal viis Täpiline OÜ lõpule koridoride remondi. Koridoride, valgustuse ja elektrikilpide remondi eest tasumiseks koguti korteritelt üheksa kuu jooksul erakorraliste maksetega 27 eurot ruutmeetrilt. Ühiselt naaberkinnistuga Observatooriumi 5d vahetati välja majaesine asfalt, milleks kasutati remondifondi kogutud raha.

Korduvalt vajas hooldust ventilatsioonisüsteem, millega tegeles SP Grupp OÜ. Soojussõlme hooldas TRT torutööd OÜ. Inspecta Estonia OÜ teostas lifti auditi.

Ühistu poolt kogutud tasud jäid endiseks. Remonditööde reservi koguti suvekuudel 1,00 eurot ning kütteperioodil 0,50 eurot ruutmeetrilt.

Laenumaksete katteks mõeldud reservi koguti 2,10 eurot ning hooldustasudena 0,45 eurot ruutmeetrilt.

Kogutud ja kulutatud summasid saab näha aastaaruande raamatupidamise osas.

Üldkoosolekuid 2023. aastal ei toimunud. Korto keskkonnas toimunud hääletuse teel võeti vastu kaks otsust üldkoosolekut kokku kutsumata: 2023. aasta majanduskava kinnitati jaanuaris ning 2022. aasta majandusaruanne juunis.

Korteriühistul oli kaheliikmeline juhatus, kellele töötasu ei makstud. Ühistu heaks jätkasid tööd majahoidja, koristaja ning raamatupidaja.

Aprillist alates ostab ühistu elektrit AS Alexelalt. Aasta lõpus võttis prügiveo teenuse Ragn-Sells AS-ilt üle Nõo valla jäätmeveo hanke võitnud

Eesti Keskkonnateenused AS. Veega varustab jätkuvalt AS Emajõe Veevärk, soojusega SW Energia OÜ, võrguteenust pakub Eesti Energia AS.

Hoone on kindlustatud Salva Kindlustuse AS-is. Kaht porivaipa vahetab Elis Textile Service AS.

Kulude ja tulude arvestuseks, arvete koostamiseks, raamatupidamiseks ning omavaheliseks suhtluseks kasutab ühistu veebiteenust Korto.

NÕO VALD, TÕRAVERE ALEVIK, OBSERVATOORIUMI TN 5 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.