Rohkema info nägemiseks:

EESTI KUNSTIKOOLIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 612; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KUNSTIKOOLIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

Vali oma lemmik koolilaste kujundatud plaadikaante seast!

Koolilaste plaadiümbrise kujundamise kunstikonkursile laekus ligi 500 tööd. Areeni veebis valitakse publiku lemmik.   Eesti Kunstikoolide Liidu, klubi ProCultura ja Lihula Muusika- ja Kunstikooli korraldatud helikandjate ümbriste kujundamise konkursile laekus kokku 492 tööd.  Loe pikemalt ja anna oma lemmikule hääl SIIN. The post Vali oma lemmik koolilaste kujundatud plaadikaante seast! appeared first on Eesti Kunstikoolide Liit.

Loe algallikast kunstikoolid.ee

Dropdown

kõik artiklid

„Teatraalium“ 3.-30. aprill 2024 Haapsalu ja Viimsi Kunstikoolide õpilastööde ühisnäitus Viimsi Kunstikooli galeriis

2024 aprilli alguses avati Viimsi Kunstikooli galeriis näitus "Teatraalium", mison Haapsalu ja Viimsi Kunstikooli esimene koostöönäitus. Idee sai algu
kunstikoolid.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.