Rohkema info nägemiseks:

EISTVERE KÜLA SELTS MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 126; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EISTVERE KÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

EISTVERE KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eistvere Küla Selts on moodustatud asutamislepinguga ja põhikirja kinnitamisega 06.12.2002.a.

Registreeritud Tallinna Linnakohtu registriosakonnas registrikood 80182989 all 07.02.2003.a.

Eistvere Küla Seltsi asutajaliikmeid oli 16. seisuga 01.01.2019.a. oli liikmeid 11 2016.a.valiti juhatusse Sirje Vilms, Katrin Pullisaar, Leili Pruun ja Merike Touart. Juhatuse liikmete volitusi pikendati 30. detsembrini 2020.a.

Seltsi poolt on korraldatud Eistvere III Leivapäev ja alustatud raamatu "Minu koduküla Eistvere "koostamisega. Toimunud on kodulooalane koolitus ja kogutud elanike käest meenutusi ja pildimateerjale.

2018.a. toimus järjekordne Eistvere külapäev, millega tähistati Eesti Vabariigi 100.aastapäeva. Koostati ja trükiti raamat MINU KODUKÜLA

EISTVERE - mineviku ja tänapäeva peegeldusi. Omavahendid on saadud erinevate ürituste läbiviimisest ja sihtotstarbelistest toetustest.

Liikmemaksude laekumine ei ole olnud päris korrektne ja paljudel on liikmemaksuvõlgnevus. LEADER programm toetas leiva- ja külapäeva läbiviimist ning raamatu trükkimist.

Küla koduleht. – kodulehe kujundus ja sisu on uuendatud, põhilised sündmused on kajastamist leidnud, kuid pole vahendeid kodulehe pidevaks uuendamiseks.

Majandusliku tegevuse aruanne koostatud ja kättesaadav kõigile.

Juhatuse liikmed on osalenud Seltsi tegemistes nõu kui ka jõuga.

Kogu töö on tehtud ühiskondlikus korras, keegi Seltsi juhatuse liikmetest oma töö eest tasu pole saanud.

Koroona piiraangute tättu jäi seltsielu soiku ja seltsi eestvedajad on väsinud ja vajavad puhkust. enamus liikmetest on eakad ja osalevad

Imavere eakate üritustel,

Tänaseks on meil olemas tegevuskogemus, senisest enam peaksime keskenduma omatulu teenimisele ja kogukonnateenuste arendamisele, et end paremini majandada ja jätkusuutlik olla.

EISTVERE KÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.