Rohkema info nägemiseks:

PALVERE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 398; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PALVERE KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PALVERE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Palvere Külaselts on tegutsenud juba 2003. aastast, seega 20 aastat.

Külaseltsil on kaks põhikirjalist eesmärki: - Keskkonna hoid; - tegevuste pakkumine erinevas vanuses inimestele.

2022. aastal oli suureks eesmärgiks Palvere pargi korrastamine koostöös Kose Vallavalitsusega, kes eraldas konteinereid prahi likvideerimiseks.

Toimus mitu heakorrapäeva ning regulaarselt niideti parki soetatud murutraktoriga. Lammutati valla nõusolekul pooled osaliselt lagunenud kuurid, teised jäid 2023. aastaks.

Laiendasime valla ja kohaliku omaalgatuse programmiga koostöös lastemänguväljakut ronilaga, mis võetakse põhivarana arvesse 01.04.2023..

Pargis toimusid üritused nii küla rahvale kui teistele huvilistele. Toimus jaanituli ning osalesime valla kohvikutepäeval oma kohvikuga. Saime tutvustada oma küla ajalugu ja tegemisi tänapäeval.

2023. aastal soovime laiendada lastemänguväljakut mõeldes noortele.

MTÜ Palvere Külaseltsil ei ole palgalist tööjõudu.

Külaselts jätkab tegevust.

PALVERE KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.