Rohkema info nägemiseks:

KOHILA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 496; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOHILA SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOHILA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 496 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kohila Spordiklubi on 2003. aastal vabatahtlikkuse alusel asutatud ja liikmete omavalitsuse printsiibil avalikes huvides ja heategevuslikel eesmärkidel tegutsev iseseisev spordialane mittetulundusühing. Klubi tegevuse põhieesmärgiks on peamiselt Kohila valla lastele ja noortele ning samuti täiskasvanutele spordiga tegelemiseks soodsate tingimuste loomine, sealhulgas heategevuslikul eesmärgil lastele vaba aja sisukaks veetmiseks võimaluste loomine, ürituste korraldamine ning üldise tervisliku ning sportliku eluviisi edendamine.

Spordiklubi tegeleb aktiivselt laste sportliku elustiili kujundamise ja noortespordi arendamisega tehes koostööd kohaliku omavalitsusega, Kohila valla ettevõtjate ja teiste samasuguse tegevusalaga seotud

MTÜ-dega Rapla Maakonnas ja Eesti Vabariigis. MTÜ Kohila Spordiklubi asutas erahuvikooli Kohila

Spordiklubi Spordikool, mis pakub lastele ja noortele täiendavat korvpalli ja kergejõustiku alast huviharidust ja võimalusi sportlikeks treeninguteks vastavalt väljatöötatud õppekavadele. Kokku käib Kohila Spordiklubi

Spordikooli treeningrühmades 151 last.

Majanduslikult keerulises olukorras olevatest peredest lastel võimaldatakse koostöös Kohila valla sotsiaalosakonnaga treeningutel osaleda tasuta, igati aidatakse ja toetatakse neid lapsi, et ükski laps ei jääks majanduslikel põhjustel eemale treeningtööst, treeninglaagritest ja võistlusreisidest. Kohila Spordiklubil on oluline roll selles, et laste vaba aeg on sisustatud ja väärtushinnangud on eluterved. Suur osa selles on traditsioonidel ning täiskasvanute ja laste koostegevuses. Aastaid on korraldatud erinevas vanuses laste ja täiskasvanute esindusmeeskonna ühistreeninguid ja spordipäevi, kuhu on kutsutud ka lapsevanemad.

Lastele ja peredele korraldatakse koostöös Kohila Vallavalitsusega ka mitmeid Kohila vallas juba traditsiooniliseks saanud spordiüritusi. Populaarsed on noorte kevadturniir korvpallis, tänavakorvpalli turniir jaanipäeval, noorte sügisturniir korvpallis ja „Kohila valla kümp“ (kümnevõistlus) septembris, Kohila valla meistrivõistlused korvpallis detsembris, sisehooaja lõpetamise perepäev maikuus. Viimastel aastatel on

Kohila Spordiklubi korraldanud väga rohkete osavõttudega üritused lauatennises: Kohila lahtised MV ning

Raplamaa seeriavõistluste Kohila etapp. Raplamaa seeriavõistlusi on Raplamaal peetud juba üle 30 aasta ning nüüd on leidnud kindla koha selles ka Kohila.

Suvevaheajal organiseeris Kohila Spordiklubi lastele suviseid spordilaagreid Kohila Spordihoones. Kohila

Spordiklubi korvpallurid osalesid Eesti meistrivõistlustel ja paljudel erinevatel turniiridel. Osaleti Eesti U18,

U16, U14, U12 meistrivõistlustel, mikrokorvpalli ja makrokorvpalli meistrivõistlustel. Kümnendat aastat juhendavad Kohila Spordiklubi treenerid ka mudilaste – koolieelikute rühma.

Juhatus koosnes aruandeaastal viiest liikmest.

Jooksvat majandustegevust juhtis tegevjuht. Spordiklubi spordikoolis töötab neli noortetreenerit.

Klubi tööjõukulude kogusumma oli 36 615 eurot, ilma maksudeta, s.h. tegevjuhi töötasu oli 4 602 eurot. MTÜ-l Kohila Spordiklubi on 24 liiget.

KOHILA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.