Rohkema info nägemiseks:

PAIKUSE AVATUD NOORTEKESKUS PANOKE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 583; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAIKUSE AVATUD NOORTEKESKUS kohta arvamuslugu!"

PAIKUSE AVATUD NOORTEKESKUS PANOKE MTÜ hetkeolukord

Juba 583 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ PaNoKe majandustegevused aastal 2023.

MTÜ Panoke Paikuse Avatud Noortekeskuse aastakäive 2023 aastal 130430 eurot, millest rahvusvahelise projektitoetus 22546 eurot ning Pärnu linna poolne tegevustoetus 104 620 eurot, millest huvihariduse rahastust 7530 eurot, lisaks tegeveustoetus Ukraina noorte kaasamine noortekeskuse tegevustesse 4080 eurot. Huviharidusringidena tegutsvad - discgolfiring ja kokandusringile.

2023.aastal oli MTÜ PaNOKe vededa 2 erinevat rahvusvahelist projekti, mis saavad lõppevad aastal 2024.

2022 aastal oli rahvusvaheliste projektide väljaminek 84290 eurot kolme erineva rahvusvaheliste projektide kulud kokku. Lisaks toimusid Eesti sisesed noorsooprojektid summas 10805 EUR 2024. aastal on plaan jätkate nii Eesti siseste kui rahvusvaheliste projektidega ning leida uus välisvabatahtlik.

2023.aastal töötas MTÜ PaNoKes 4 täiskohaga ja noorsootöötaja kutset omavat noorsootöötajat. Kaks noorsootöötajat tegutsevad igapäevaselt platsinoorsootööga ja ürituste planeerimise- korraldamisega, 2 noorsootöötajat panustavad ka projektitöösse ja noorte nõustamisse, lisaks kogukonnanoorsootöö ja MoNo ning koolituste -ürituste korraldamise ja läbiviimisega.

Keskmine noorte igapäevane külastus 50 noorte päevas.

Lisaks projektitegevusele, igapäevasele noorsootööle on noortel ja ka lastevanematel võimalus saada noortekeskuses nõustamisteenust - võlanõustamine, psühholoogiline nõustamine, suhte- ja perenõustamine. Noortekeskuses võtab vastu perenõustaja ja võlanõustaja. Antud teenus on keskuses väga vajalik, kuna peale koroonaviirust on noorte vaimne tervis halvenenud ja noored vajavad rohkem toetamist. Seni on kõik nõustamisteenused noortele noortekeskuses tasuta.

Lisaks nõustamistele pakub noortekeskus läbi KOVi rahastuse erinevaid koolitusi - vägivalla ennetusel „ Dare to Care“ ja sotsiaalsete oskuste koolitus „

Murdepunkt“.

Aastaid oleme teinud ka koostööd politseiga ( noorsoopolitseiga ja prokuratuuriga) nii ennetustööna kui noori toetava teenusena.

2023.aastal teostati ka MONO ehk mobiilse noorsootööga kohalikus kogukonnas.

MTÜ PaNoKes toimuvad regulaarselt kogu õppeperioodi vältel noorteorganisatsiooni Gaidid kogunemised ja noortetöö. Lisaks teeme koostööd erinevate projektide / laagrite raames Paikuse Kooli ja huvikooliga ning teiste Pärnumaa noortekeskuste ja noorteorganisatsioonidega nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil.

Kogukonna tasandil on MTÜ PaNoKe eestvedajaks kahel suurel üritusel „ Paikuse Music Splash“ maakondlik noortebändide konkurss ja Paikuse Õhtune

Matkamäng P.Õ.M.M, sportlik- perekondlik -meeskondlik matkamäng.

Lisak koolivaheaegade sisustamine erinevate päevalaagritega, külalistkohtumiste planeerimisega.

PaNoKe noorsootöötajad kuuluvad Pärnumaa Arenduskeskuse Tervisedendajate võrgustik ning on eestvedajaks Pärnumaa noortekeskuste ja noorsootöötajate terviseedendamise eest. Aastatel 2022 ja 2023 oli PaNoKe Pärnumaa noorsootöötajate terviseedendamise ja motivatsioonipäevade korraldaja. Oleme Eesti

Noorsootöötajate Kogu ( ENK), Eesti Avatud Noortekeskuse Ühingu liikmed ja lisaks on PaNoKe noorsootöötajad kuulunud aastaid Eesti Avatud

Noortekeskuse Ühingu ( EANK) nii juhtkonda kui revisjonikomisjoni.

MTÜ PaNoKe on tegevustes jätkusuutlik ja eesmärk on parendada noorsootööd nii kohalikul tasandil kui väljaspool.

PAIKUSE AVATUD NOORTEKESKUS PANOKE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.